TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse
Den bedste psykoterapeutuddannelse - kom til gratis Intro-dag på Tobias-skolen
UNDERVISNING I
SMUKKE RAMMER
Få plads som psykoterapeutstuderende med krop, sind og sjæl. Intro-dag på Tobias-skolen Århus, København, Jylland, Sjælland
SKAL DENNE PLADS
VÆRE DIN?
Kreativt og levende psykoterapeutuddannelse
KREATIV & LEVENDE
UNDERVISNING
Den bedste psykoterapeutuddannelse- gratis intro-dag om en integrativ psykoterapeutuddannlese
PROCESORIENTERET
DYB & KREATIV
psykoterapeutuddannelse med krop, psyke og sjæl
PSYKOTERAPEUTUDDANNELSE
MED KROP, PSYKE & SJÆL

Psykoterapeutuddannelse - Holdstart NU!

Kom du for sent til holdstart 10. januar på Sjælland? Du kan nå det endnu.  Start allerede nu på uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut.

Der er lige nu få indslusningspladser på vores netop igangsatte 1.-årshold På Sjælland. De moduler, du ikke nåede at tage i år, tager du blot næste gang, de kommer.

Kontakt

Mail eller ring til skoleleder Lene Ince og få en dejlig snak om dine muligheder for at starte på en  indslusningsplads eller udforsk mere om psykoterapeutuddannelsen nedenfor og på hjemmesiden iøvrigt.

 

Bliv her ført igennem rejsen til at blive Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut

► Brochure om psykoterapeutuddannelsen

 

Kort om Tobias-Skolen

Tobias-Skolens mission er at uddanne Spirituelle Integrative Krops- & Psykoterapeuter, der står solidt fagligt funderet, med en høj etik og et sundt fundament i egen krop, sjæl og psyke.

 

Vi sigter mod høje standarder og søger til stadighed, at være med til at hæve kvaliteten af psykoterapeuter samt psykoterapeutiske uddannelser i Danmark. Det gør vi blandt andet således:

  • Vores uddannelse indeholder næsten dobbelt så mange timer som det er krævet af de tværministerielle kriterier fra 2004, og næsten 50% flere timer end kravene om at blive Reg. Psykoterapeut i FaDP-regi. Skolen er medlem af FaDP, Foreningen af Danske Psykoterapeuter.
  • Vi har høje standarder i forhold til supervision, egenterapi samt årlige evalueringssamtaler og eksamener for vores studerende.
  • Vores færdighedstræning er struktureret, effektiv og ledes af færdiguddannede psykoterapeuter, der ligeledes er koblet på som assistenter og sparringspartnere for underviseren på det enkelte modul.
  • Vi vægter, at være en lille skole med et nært forhold til vores studerende, fordi vi mener, det er en forudsætning for at kunne se, nære og gøde de terapeutiske spirer, der ligger latent i den enkelte.

▶︎ Bliv afklaret - se vores guide til sammenligning af psykoterapeutuddannelser.

 

Vil du hellere starte 6. september 2018, så tjek vores gratis intro-dag her.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til skoleleder Lene Ince på 2845 0045

Skriv en mail til Lene