TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Sjælerum - Procesdans

Så er det endelig tid til at udfolde de potentialer, der ligger til spirring i dine chakras. På denne livgivende dag, bliver du guidet igennem en proces, der både tager vare på de forhindringer der måtte være samt på integration og manifestation af dit samlede potenitale! Der er intet du skal kunne eller vide på forhånd, blot møde op med lyst til nye skridt i dit liv!

Sjælland 12. maj 2018

Sjælerum - danseterapi - frigør dine chakras

Igennem procesdans, fed musik, guidninger og oplæg, vil vi med afsæt i chakraerne, danse og arbejde med at forløse det i dig, der hæmmer din udfoldelse og dermed frigøre det i dig, der er parat til at se dagens lys. Du føres igennem processen ud fra netop dit aktuelle tema, og der er intet du skal gøre på nogen bestemt måde! 

Find ud af, hvorfor danseterapi, moving meditation eller procesdans som vi kalder det, er så kraftfuldt. På Tobias-Skolen har vi altid brugt procesdans, og det er ikke uden grund, at netop denne aktive terapiform har spredt sig som en tsunami i ind og udland igennem mange år. 

Vi glæder os til at se dig 12. maj kl. 9.30 - 15.00 på Tobias-Skolen Sjælland

Tilmelding nødvendigt. Deltagelse koster 350,- kroner og inkluderer frugt, te/kaffe samt frokost. Tilmelding er gældende, når beløbet er overført til skolens konto. Efter tilmelding vil du modtage en faktura på beløbet, og tilmelding er først bekræftet efter betaling.

Tilmeld dig her

Lene inces blog om psykoterapi og psykoterapeut uddannelse

Se alle Tobias-Skolens kurser her

Det sker ...