Hvad siger terapeuternes klienter?

Ren og skær arbejdsglæde ved at hjælpe mennesker igennem smerte og udfordringer og ind i et liv med større frihed og glæde, er vel nok det, der bedst opsummerer en psykoterapeuts succes.

På Tobias-Skolen gør vi rigtig meget for at hjælpe den enkelte til at udfolde de drømme, der ligger i livet som færdiguddannet psykoterapeut. Visionerne er naturligvis ligeså forskellige som behovene hos klienterne, er det.

At kunne møde disse behov og indgå i et samarbejde, der fører klienten derhen, hvor han/hun ønsker det, er det, der gør at flere klienter kommer til. Du kan her på siden læse mere om, hvad de studerendes/færiguddannede psykoterapeuters klienter siger om deres udbytte af terapien. Og netop disse ord, taler for sig selv.

Terapi via Skype hos Terapeut Marianne Milton Bache

Australien - Skype

Terapi hos Marianne Milton Bache

 

 

"Marianne er en fantastisk terapeut! Og et ekstremt rart og kærligt menneske at være i nærheden af. Hun har en meget omsorgsfuld, intuitiv og jordbunden tilgang til terapien. Hun har igennem hele mit forløb været i stand til at fornemme, hvad jeg havde brug for eller hvilke redskaber/teknikker, der kunne være en hjælp for mig og derefter gøre det på en måde, som passede til mig.

Hun er utrolig nærværende, og jeg har virkelig haft følelsen af, at hun har stået ved min side hele vejen, både i de gode og mindre gode tider. Hver gang jeg har været i terapi hos Marianne, er jeg gået derfra med et løftet hoved, overrasket over pludselig fremgang eller taknemmelig for at se tingene fra et andet perspektiv.

Hun sørger for, at du går derfra med en håbefuld eller opløftet stemning. Også i dage, hvor du ikke har en terapitid. Jeg synes, det er sjældent at møde en SÅ opmærksom terapeut som Marianne. Hun ser hele dig, er så forstående på en kærlig og oprigtig måde, og som du i øvrigt også sagtens kan have et godt grin med. Jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger, og føler mig meget taknemmlig over at have mødt hende. :-)

Rikke Nielsen 

 

"Da jeg sidste år var sygemeldt pga stress, måtte jeg gå igennem en del møder med min daværende leder. På disse møder skulle jeg være i stand til at sige fra og tale min sag. Når man er sygemeldt, kræver det en frygtelig masse overskud, indre ro, samt bevidsthed om den læring man går igennem.

Jeg fik af min fagforening tildelt 4 gange ved en psykolog, men det var først da jeg tog ud til Marianne, jeg blev rustet til at gå til de mange møder samt komme videre.

Det særlige ved Mariannes terapi var nemlig, at hun hjalp mig til at "se" mit spejl; at forstå den proces, jeg var igang med - som iøvrigt var en gammel sorg, jeg bar på. Min forståelse af mig, processen og sorgen gav overskud samt en fantastisk energi.

Før Mariannes terapi, forsøgte jeg at tænke løsninger med hovedet - men lige meget hjalp det, når sorg og forskrækkelse sad fast i kroppen. Jeg er i dag god til at lytte indad, jeg ved, hvad jeg skal gøre, når jeg "møder" det spejl, som Marianne viste mig.

Jeg kan varmt anbefale Mariannes terapi. Hun er imødekommende, varm, fyldt med humor og omsorg og meget, meget dygtig."

Mette Juel

 

"Hvis du søger en terapeut, der kan hjælpe dig både med samtale terapi og med krops-afstressning, så kan jeg varmt anbefale Marianne.

Jeg blev ramt af en depression for et år siden og har gået fast i terapi ved Marianne. Og var det ikke for hendes terapi, var jeg ikke kommet så langt, som jeg er nu. Jeg er endnu ikke helt rask, men jeg ved, at jeg nok skal blive det igen - og det takket være Marianne. Hun har givet mig nogle gode værktøjer til at komme videre i livet og tackle problemerne uden at bukke under igen.

Jeg giver Marianne mine allerbedste anbefalinger."

Heidi Bjerg Andersen

 

Læs mere om terapi hos Marianne

Terapi i Skanderborg hos psykoterapeut Anne Kirstine Overgaard

Skanderborg - Østjylland

Terapi hos Anne Kirstine Overgaard

 

 

Anne Kirstine har fra første færd været en velsignelse og et perfekt match for mig som klient. At gå i terapi hos hende er som at komme hjem, og jeg glæder mig hver gang til at blive mødt af hendes kærlige væsen og varme kram. Anne Kirstines kreative og uhøjtidelige tilgang til terapi ligger godt til mit temperament.

Sammen er vi nysgerrigt draget ud på en terapeutisk opdagelsesrejse, der har budt på alt fra tegne- og samtaleterapi til energi- og kropsarbejde. Som oftest har terapirummet dannet rammen om sessionerne, men vi har også flere gange inddraget den smukke, omkringliggende natur, hvilket kun har tilføjet en ekstra dimension til terapien. Jeg forlader hver session med en dyb følelse af mening, ydmyghed og taknemlighed – uanset om jeg har grædt eller grinet.

Ann-Kristina

 

"Anne Kirstine skabte for mig et trygt og nærværende rum, hvori jeg uhindret kunne reflektere over og arbejde med mine udfordringer. Forløbet har været alsidigt med forskellige meningsfulde perspektiver og "opgaver", tilpasset mine behov. Mit forløb hos Anne Kirstine har haft stor betydning for mig, og jeg føler, at det har bidraget til min fortsatte positive personlige udvikling."

Christina

 

Jeg har med stor glæde og stort udbytte gået hos Anne Kirstine i en periode. Kombinationen af ”snak” og fysisk behandling er uovertruffen. Anne Kirstine er en fantastisk dygtig og behagelig terapeut, som samtidig har begge ben plantet solidt på jorden – hvilket kommer hendes klienter til gode. Hun er udstyret med en superb intuition, som hjælper én ad den rette vej."

Elsebeth

 

"Jeg har valgt jævnligt at tage køreturen fra Fyn for at gå i terapi hos Anne Kirstine, og jeg har ikke fortrudt en eneste kilometer. Som terapeut har hun en dyb og meget helhedsorienteret forståelse af de problemstillinger, udfordringer og gamle uhensigtsmæssige mønstre, som jeg bringer med, og jeg får altid noget med hjem at tænke over og arbejde videre med.

Som menneske er hun varm og favnende, og man føler sig altid rummet og mødt i øjenhøjde. Hun har en uhøjtidelig facon, masser af humor og en smittende latter, som gør, at det svære bliver en lille smule lettere at være i – altid med stor indlevelse og respekt."

Charlotte

Læs mere om terapi hos Anne Kirstine

Terapi i Randers hos psykoterapeut Hanne Tempeldal

Randers - Østjylland

Terapi hos Hanne Tempeldal

 

 

Hannes meget kærlige og nænsomme måde at arbejde på har gjort mig tryg i processen med mit udviklingsarbejde. Kombinationen af psykoterapi og kropsarbejde har været ideel for mig.

At vandre er en givende måde at "flytte" sig på. Storslået natur, ingen gøremål og masser af stille stunder. Nye mennesker og Hannes input i form af vedkommende tekster samt stærke ene-/parøvelser. Givende samtaler med Hanne, når man har brug for det.   

Jeg kan varmt anbefale vandreture med Hanne. Der er sørget for alt.

/Dorthe

 

Det har virkelig betydet rigtig meget for min udvikling og min vej hjem, at du har været der for mig. Både i terapien, men så sandelig også imellem, hvor jeg havde brug for at vide og mærke, at du var der, så mig og hørte mig, men også tillod mig at være sådan.

/Lone

  

Jeg gik i terapi hos Hanne Tempeldal igennem et år. I starten var behandlingerne 2 gange i ugen, senere med længere mellemrum.

Jeg kom til Hanne, fordi jeg følte, at jeg var i en fastlåst situation og ikke selv kunne komme videre, selv om jeg på flere forskellige måder havde forsøgt. Jeg var dybt såret og, fandt jeg ud af, meget vred. Hanne mødte mig, med alt, hvad jeg på det tidspunkt indeholdte, på en åben, accepterende og kærlig måde.

Hanne kombinerede kognitiv terapi med kropsterapi og meditation. Det var rigtig godt for mig at lære, hvad min krop forsøgte at fortælle mig. Jeg havde længe ikke mærket efter, og jeg fandt ud af, at min krop havde mange af de svar, jeg søgte. I meditationen kunne jeg arbejde videre med at forløse gamle, traumatiske følelser.

Vi arbejdede også med tegninger og familieopstilling. Her kunne min underbevidsthed fortælle mig noget om hvordan jeg placerede mig selv i forhold til andre mennesker.

Jeg har også været med på Hannes Mosaik kursus.Det var spændende og sjovt - en snegl opstod, da jeg slap kontrollen og lod mig selv blive kreativ med opmuntring og støtte fra Hanne, da jeg var ved at give op.

Jeg har også været med på et af Hannes vandreture på Mors. Vi var en lille gruppe på 8. Det var en dejlig vandretur med dagens tema, øvelser, tegning og meditation.

Jeg vil på det varmeste anbefale Hanne, hvis du har brug for en psykoterapeut eller bare gerne vil udvikle dig.

/Kærligst Nina

Læs mere om terapi hos Hanne

Teraput Dorte Liiv Vilsgaard tilbyder terapi i Grenå og Fjellerup

Grenå - Djursland

Terapi hos Dorte Liiv Vilsgaard

 

 

"Jeg valgte at gå i terapi hos Dorte, bl.a. fordi hendes uddannelse indeholder meget egenterapi, så jeg er sikker på, at min terapeut ikke vælter frem med sine egne problemer. En af de ting, jeg gerne ville opnå igennem terapien, var at komme i dybere kontakt med min spirituelle side. Jeg har fået øje på langt flere kvaliteter i mig selv."

Christina, 42år, Ufrivillig hjemmegående

 

"Til min store overraskelse, var det ikke svært at finde tilliden til terapien, selvom tillid er mit store issue. Jeg er stadig målløs!"

Steen, 45år, klargøringsmand

 

 


"I en stresset verden, med drøn på, kan man have brug for at nulstille. I et fag, hvor jeg selv er givende, er det nødvendigt at tanke op.
Dette er det perfekte sted.
Jeg kommer ned i gear, finder den indre ro og der opbygges energi. Jeg går derfra som et genfødt menneske."

Preben, 44 år, fysioterapeut

 

"Det har virkelig åbnet mine øjne for min måde at leve holistisk på. Det har været fantastisk spændende og jeg har fået så mange aha oplevelser. Tak for dig søde ven <3"

Gitte, 38 år, førtidspentionist

 

"Jeg var gået ned med stress, og havde bare SÅ meget brug for at føle ro i krop og hoved. Det har jeg fået. Og teknikker til at håndtere stressen, når jeg møder den igen. Som ekstra bonus har jeg fået mod til at starte op selvstændigt.

Tove, 37 år, regnskabsassistent

Læs mere om terapi hos Dorte

Terapi i Herning hos Camilla Birch

Herning - Midtjylland

Terapi hos Camilla Birch

"Camilla får mig til at føle mig set og hørt og møder mig lige netop dér hvor jeg er. Hun lærer mig at se tingene fra et nyt perspektiv, og giver mig redskaber jeg kan bruge og som støtter mig i min process. Hun får mig til at føle mig tryg og jeg fornemmer at hun virkelig ønsker det bedste for mig. Hun hjælper mig til at komme i balance."

Kvinde, 23 år

 

"Jeg er rigtig glad for at gå hos Camilla, da hun sætter tanker igang hos mig, som gør, at jeg tænker mere over hvorfor og hvordan, jeg er overfor min familie.

Det er svært for mig at finde ind til min lille pige fra barndommen, men jeg mærker mere efter, hvilke følelser og tanker, der kommer til mig i forskellige situationer, efter jeg er startet i terapi.

Der kan gå lang tid mellem mine besøg, men det gør ingenting, da jeg kan mærke at processen kører alligevel." Camilla er et utroligt dejligt og rummende menneske, som jeg varmt kan anbefale til andre, hun giver mig ro og troen på mig selv og mit værd som den jeg er, med de ting jeg nu engang har fået med mig gennem livet."

Kvinde, 50 år

 

"Min datter på 4 år, startede til samtaler hos Camilla, da hun var hårdt ramt psykisk efter mit og hendes fars brud. Hun var begyndt at ændre adfærd og havde svært ved at styre hendes følelser. Camilla har været en fantastisk hjælp. 

Hun har givet min datter nogle super gode redskaber, til hvordan hun får styr på alle følelserne indeni , ved bla. vejrtræknings øvelser. Camilla er rolig, imødekommende, super god til børn og SÅ fantastisk at tale med. 

Jeg har fået min glade pige tilbage, takket være Camilla."

 

Kvinde, 27 år. 

Læs mere om terapi hos Camilla

Terapi i Nordjylland (Aabybro) hos terapeut Charlotte Østerbæk

Aabybro - Nordjylland

Terapi hos Charlotte Østerbæk

 

 

"Charlotte har gjort underværker for mig og mit arbejde med, at blive en bedre udgave af mig selv. Med hendes engagement, udstråling og evne til at fremprovokere de helt essentielle indre følelser, har hun givet mig nogle fantastiske redskaber. Redskaber som kan anvendes i en helt almindelig hverdag.

 

I min meget svære periode, havde jeg svært ved, at sætte ord på mine følelser og tanker, da det, i mit hoved, var et stort virvar og rod, som syntes helt umuligt at få styr på. Charlottes evne til at få mig til at sætte ord på og visualisere disse tanker, har gjort en enorm forskel for mig. 

 

Jeg har følt mig enormt tryg i hendes nærvær og i de fysiske rammer. Mit arbejde er forude, men Charlotte har guidet mig i den retning, som er helt perfekt for mig, og det vil jeg være hende evigt taknemmelig for."

Sonja (Navnet er anonymiseret)

Læs mere om terapi hos Charlotte

Terapi i København hos terapeut Kamilla Siquir

København

Terapi hos Kamilla Siquir

 

 

"Min oplevelse med Kamilla er, at hun er super-professionel. Hun er en nærværende og tillidsskabende terapeut. Hun baner vej og spørger ind, hvor jeg selv er gået blind.

Jeg har i stor grad oplevet en intens, kærlig og givende rejse ind i mig selv. Det har åbnet døre og givet mig en anderkendende indsigt mod en intuitiv selvforståelse og bevidstgørelse af det menneske, jeg er.

Jeg er meget taknemmelig over mit møde med Kamilla."

Camilla Maria Willis, Kunstmaler

Læs mere om terapi hos Kamilla

Terapi i Silkeborg og Ry hos psykoterapeut Dorte Eldrup fra Tobias-skolen

Ry - Midtjylland

Terapi hos Dorte Eldrup

 

 

"Da mit liv synes at ligge i laser, og jeg ikke længere vidste, hvad jeg skulle gøre, faldt jeg en dag over et opslag om Dorte. Jeg ringede til hende og blev fra første færd mødt med opmærksomhed, nærvær, styrke og en enorm healende vedholdenhed, som har været uerstattelig for mig. Lige meget hvad jeg har budt Dorte, har hun stille, roligt og autentisk mødt mig.

Dorte stillede ikke spørgsmålstegn ved min oplevelse, lavede ikke om på den eller fortolkede den, men ledte mig stille og roligt hen mod en forståelse af, hvilken betydning min oplevelse havde for mig, og hvordan jeg kunne være med det. Hun gav mig redskaber og guidede mig på ture i mig selv, som jeg ikke havde kræfter og overskud til at gå uden hende.  Hun holdt rummet mens jeg græd al min sorg ud. Hun holdt mit lys op for mig, når jeg selv synes alt var håbløst og på allerfineste vis holdt hun hele tiden vejen hen mod alt det andet, der også var mig, men som jeg selv helt havde tabt af syne: glæder, styrker og små finurligheder. Kort sagt, da jeg var blevet næsten fuldstændig væk fra mig selv, førte Dorte mig på fineste vis hjem til mig.

Jeg har gået i gruppeterapi hos Dorte og i individuel terapi. Gruppeterapien, som jeg ikke havde drømt om, var noget for mig, blev en hel særlig og healende oplevelse.

Læs mere om terapi hos Dorte

Terapi i Silkeborg hos terapeut Camilla Kloster Andreassen fra Tobias-skolen

Fyn - Middelfart, Nørre Aaby

Terapi hos Camilla Kloster Andreassen

 

"Camilla er et af de mest varme, nærværende og positive mennesker jeg har mødt. Fantastisk oplevelse at være i terapi ved Camilla, hun får en til at føle sig tryg og er der for en hele vejen."

Monika, 23 år

Læs mere om terapi hos Camilla

Terapi i Fårevejle, Vestsjælland hos terapeut Avilou Sephoura Eveliina Søby fra Tobias-skolen

Fårevejle, Vestsjælland

Avilou Sephoura Eveliina Søby

 

 

"Jeg kan med glæde sige fra hjertet at du er virkelig den bedste terapeut og jeg er helt sikker på du kommer til at være en kæmpe hjælp for andres udvikling! Ligesom du har været for min. Jeg er så taknemlig fordi du har været der for mig og mødt mig med åbne arme. Du fik mig til at føle trygheden igen for første gang i andet menneskes tilstedeværelse..
Så tak for mennesker som dig!!" 

Klient

Læs mere om terapi hos Avilou Sephoura Eveliina Søby

Lene Ince, Skoleleder siger: 

"Selvom det er yderst vigtigt at have en alsidig og effektiv værktøjskasse som psykoterapeut, ja så viser mere end 1000 evidensbaserede undersøgelser, at det er relationen imellem terapeut og klient, der får direkte betydning for udfaldet og dermed for klientens resultat af terapien. Der kan ligefrem måles på, kvaliteten af "mødet" inden for de første par sessioner, og derudfra kan man forudsige udfaldet af terapiforløbet. På tværs af alle mulige metoder, er det altså klientens følelse af at blive mødt og forstået på et dybt plan samt terapeutens evne til at arbejde direkte med relationen, der får betydning.

Som klienten her, og mange andre som hende fortæller, er det ikke usædvanligt at gå fra en psykolog eller en terapeut uden følelsen af rigtigt at have fået hjælp! Det er trist at skrive, og særligt fordi man ved så meget om, hvad det egentlig er, der skal til. Hvis ikke man som klient ret hurtigt mærker et stærkt og ægte menneskeligt møde samtidig med to stærke engagerede og fagligt kompetente arme, der for en stund kan hjælpe til at løfte, vende og dreje problematikkerne - hjælpe til at genvinde håb, der hvor det måtte være slukket - måske efter flere forsøg på at modtage hjælp, ja så er det altså at "limen" i den terapeutiske relation mangler. 

På Tobias-Skolen, er netop relationen - på lige fod med andre aspekter - en fast følgesvend op igennem uddannelsen; Den terapeutiske relation, sammenhængen mellem Krop, Sind & Sjæl samt det integrative aspekt, der giver den færdige psykoterapeut en bred nok menneskeforståelse og en effektiv og alsidig værktøjskasse der kan møde næsten enhver klient uanset dennes problematik, udgør grundlaget for denne spændende uddannelse.

 

Lene Ince, Skoleleder siger: "Terapi bør ikke være en one size fits all-affære! Dette kræver, at terapeuten har en uddannelse, der tilbyder et bredt funderet menneskesyn, en kreativ tilgang til arbejdet med mennesker samt helt specifikt, at terapeuten har lært at arbejde både med kroppen, sindet og sjælen som indgang til terapien. 

Alle klienter er forskellige, har forskellige sprog for deres problematikker og bærer i det hele taget udfordringer på forskellig vis. For nogen klienter virker det meget åbnende at inddrage kropsterapi og energiarbejde i den ellers samtalefunderede terapi, hvor andre ville opleve det invaderende eller intimiderende. Nogen klienter responderer vældig godt på kreative, kunstterapeutiske eller mere oplevelsesorienterede metoder. For andre igen føles samtalen og den mere kognitive tilgang som det mest trygge. Men også i de tilfælde, er man nødt til som terapeut, at kunnne lede klienten til de dybere følelsesmæssige og sjælelig lag af bevidstheden - netop fordi terapi ikke kun er en tankemæssig/kognitiv affære, der kan nåes med ord. Hvis det var det, havde de fleste nok tænkt sig til løsningen på deres problematikker selv, eller i en snak med en god ven.

Psykoterapeutuddannelse i Århus.

Psykoterapeutuddannelse i København

Psykoterapeutuddannelse i Jylland

Psykoterapeutuddannelse på Sjælland

Psykoterapeutuddannelse i Hadsten

Psykoterapeutuddannelse i Kirke Hyllinge

Psykoterapi. Her på denne side kan du læse om, hvordan du uddanner dig til spirituel integrativ krops- og psykoterapeut fra Tobias-Skolen.

Du kommer til at arbejde med det hele menneske og du får en solid balast og et godt fagligt fundament. Tobias-Skolen tilbyder en af landets bedste og mest fagligt funderede psykoterapeutuddannelser.

Skolen vægter egenterapi og træning højt, lige som vi hjækper vores psykoterapeutstuderende med at skabe deres egen forretning som psykoterapeut. Din egen praksis som psykoterapeut, hvor du kan tilbyde psykoterapi eller terapi uanset om du bor i Herning, Aalborg, Randers, Århus, København, Esbjerg, Odense, Farsø, Sønderborg, Horsens, Kolding, Vejle, Svendborg, Middelfart, Skanderborg, Hobro eller Skagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Ince, Skoleleder siger:

 "Psykoterapeuter fra Tobias-Skolen lærer at skabe et rum, hvori klienten trygt hjælpes til at åbne til de dybder, der af forskellige årsager er fortrængt. Evnen til at skabe en autentisk og ægte relation med klienten, danner grundlag for dette og bunder dybest set i, at psykoterapeuten har arbejdet grundigt med sine egne issues og til stadighed er i udvikling fagligt og personligt.

Alle de temaer som uddannelsen rummer (Sorg, traumer, eksistentielle livskriser, relationelle problematikker og et væld af andre temaer) er den studerende inde i sig selv, for at arbejde med. Der bliver undervejs arbejdet med alle de hjerterum i den enkelte, som måtte være lukkede og sårede, således at den færdige terapeut har adgang til alle aspekter af det at være menneske, på godt og ondt. Denne egenterapi foregår både som en del af den studerendes egenterapi med en professionel psykoterapeut og som en del af de mange spændende moduler uddannelsen rummer. Du kan læse om samtlige moduler i brochuren her.

 

 

 

 

Lene Ince, Skoleleder siger: 

"Terapien skal kunne tages med ud af terapirummet - det er der, den står sin prøve!

Som klienten her fortæller, kører processen videre også imellem sessionerne. Dette er yderst vigtigt, og det sker ikke altid af sig selv, men fordi terapeuten gør sit arbejde godt. Måske har du erfaret, at alt virker meget sandt og rigtigt, når du sidder i rummet med din psykolog eller terapeut, men når du så forlader sessionen, synes alt, som det plejer? 

Et væsentligt aspekt af effektiv terapi handler netop om, at hjælpe klienten til at tage de erfaringer, der gøres i terapien med ud i livet og relationerne udenfor terapilokalet. Først når dette sker fyldest, har terapien bestået sin prøve!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Ince, Skoleleder siger: 

"Vi kan som mennesker have talt og fortalt om problemerne så meget, at vi efterhånden er ved at være træt af at høre på vores egne mantraer. Vi kan endog have talt i timevis med psykologer eller terapeuter uden følelsen af at være kommet videre. Samtale gør det ikke alene! Som "Sonja" her bekræfter, så kræver det en psykoterapeut, der evner at åbne til det, der ligger dybere end ordene. En Psykoterapeut, der arbejder på måder, der åbner de lag vi ikke kan nå ved hjælp af ord alene. Tobias-Skolens psykoterapeuter skiller sig ud ved at mestre meget mere end samtale! 

 

 

 

Terapi i hele Danamrk: Sjælland, Jylland, Fyn, Nordjylland, Djursland, København, Egå, Ringsted, Helsingør, Randers, Århus, Odder, Viborg, Skanderborg, Aarhus, Ry, Brædstrup, Ikast, Lemvig, Aalborg, Snekkersten, Esbjerg, Djursland, Middelfart, Odense, Frederikshavn, Herning, Hadsten, Esbjerg, Roskilde.
Tag næste skridt -
Terapi med nærvær
psykoterapeuter og psykoterapi i Sjælland, Jylland, Fyn, Nordjylland, Djursland, København, Egå, Ringsted, Helsingør, Randers, Århus, Odder, Viborg, Skanderborg, Aarhus, Ry, Brædstrup, Ikast, Lemvig, Aalborg, Snekkersten, Esbjerg, Djursland, Middelfart, Odense, Frederikshavn, Herning, Hadsten, Esbjerg, Roskilde.
Det handler om dig:
Dit rum - din terapeut
Tegneterapi i Sjælland, Jylland, Fyn, Nordjylland, Djursland, København, Egå, Ringsted, Helsingør, Randers, Århus, Odder, Viborg, Skanderborg, Aarhus, Ry, Brædstrup, Ikast, Lemvig, Aalborg, Snekkersten, Esbjerg, Djursland, Middelfart, Odense, Frederikshavn, Herning, Hadsten, Esbjerg, Roskilde.
Tegneterapi - kropsterapi -
kreativ terapi - hel terapi