TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Efteruddannelse til psykoterapeut

Tobias-Skolens efteruddannelse til psykoterapeut er for dig, der sidder i et etableret job og ønsker faglig opkvalificering. Det er en oplagt mulighed, hvis du besidder en socialfaglig baggrund, men du kan også bare have et ønske om en dybere og mere ægte relation med de mennesker, du omgås i din hverdag.

Tobias-Skolens efteruddannelse til psykoterapeut er en ajourførende uddannelse for dig, der allerede er etableret som terapeut, men som ønsker et dybere indblik i den integrative psykoterapi - med Krop, Sind & Sjæl.

Efteruddannelse til psykoterapeut. Vælg moduler fra psykoterapeutuddannelsen til inspiration og læring.

Terapeutisk uddannelse - konkrete værktøjer

Ved at tage en efteruddannelse til psykoterapeut på Tobias-Skolen udvider du din faglige palette. Du vil på uddannelsen få nye redskaber til at arbejde dybt terapeutisk med din klient, din patient eller den borger, du har ansvaret for.

 

Udvælg dele af psykoterapeutuddannelsen

Du kan tilmelde dig hele uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut, eller du kan vælge de elementer fra uddannelsen, som du har brug for. Hvis du blot er interesseret i nogle enkelte moduler fra psykoterapeutuddannelsen, så har du mulighed for at plukke i modulerne. I så fald vil du kunne bruge det som inspiration og læring uden at skulle til eksamen.

Du kan med fordel deltage i et af Skolens Introduktionsdage eller du kan kontakte skolen direkte for at høre om dine muligheder. Du kan også trykke på knappen herunder, så kontakter vi dig.

Vi glæder os til at tale med dig og give dig inspiration og indblik i vores mange terapeutiske uddannelsesmuligheder.

 

Ring mig op for en god samtale om mine muligheder

Du kan muligvis få din psykoterapeutuddannelse helt eller delvist betalt

Læs mere om finansiering

Gratis Introduktionsdage om psykoterapeutuddannelsen

Få mere at vide om Intro-dage
 

Du er altid velkommen!

Har du spørgsmål til efteruddannelse?

Vil du høre om dine muligheder?

Kontakt Skoleleder Lene Ince

Efteruddannelse Psykoterapeut. Efteruddannelse for psykologer, sygeplejersker, sosu-assistenter, socialrådgivere, handicapmedhjælpere, ledere, læger, hjemmepleje, hjemmehjælpere.