TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Psykoterapeutuddannelsen

Finansiering af Psykoterapeutuddannelsen:

Som udgangspunkt betaler de fleste selv for deres uddannelse, men da Tobias-Skolen vægter klienterfaringen højt, betyder det, at du ret tidligt i uddannelsesforløbet får mulighed for at opbygge dit klientgrundlag og skabe din egen praksis.

Du kan ikke få SU under din psykoterapeutuddannelse, til gengæld kan du arbejde alt det, du vil ved siden af og på den måde sikre din indtægt under studiet.

Du har derudover en række andre muligheder for at få din psykoterapeutuddannelse helt eller delvist betalt.

Få din psykoterapeutuddannelse betalt via bruttolønsordning.

Bruttolønsordning - Psykoterapeutuddannelse

Du kan anvende den såkaldte bruttolønsordning til at finansiere din psykoterapeutuddannelse. Bruttolønsordning betyder, at du som lønmodtager accepterer en lønnedgang, mod i stedet at modtage et eller flere personalegoder - i dette tilfælde en psykoterapeutuddannelse.

Du har ikke ret til en bruttolønsordning, omvendt har vi oplevet flere elever, der ved god og konstruktiv dialog med deres arbejdsgiver, har fået deres psykoterapeutuddannelse finansieret på denne måde

Der er som udgangspunkt 6 betingelser, der skal være opfyldt før du kan få arbejdsgiver til at betale for din psykoterapeutuddannelse via bruttolønsordningen.

 

Læs mere om bruttolønsordningen her

Få din arbejdsgiver til at betale for din psykoterapeutuddannelse - arbejdsgiverbetalt psykoterapeutuddannelse

Arbejdsgiverbetalt psykoterapeutuddannelse

Der er flere arbejdsgivere, som vælger at betale for hele psykoterapeutuddannelsen, idet psykoterapi er blevet mere og mere anerkendt som et arbejdsredskab, der har sin berettigelse på lige fod med andre fagkurser.

En psykoterapeutuddannelse er en personlig udvikling, der skærper dine sanser, empati og din intuition, så du eksempelvis nemmere kan medvirke til at forebygge stress eller mobning på en arbejdsplads, mægle i gruppesammenhænge eller bidrage aktivt til et bedre samarbejde i virksomhedens forskellige arbejdsgrupper.

Andre arbejdsgivere vælger at give den tid, som du skal bruge på at læse og/eller deltage i uddannelsen og nogle igen betaler transport og andre omkostninger.

Forbered din psykoterapeutuddannelse og hvad du vil bruge den til i arbejdssammenhæng og tag så en dialog med din arbejdsgiver.

 

Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her

Du kan søge legater og fonde for at betale for din psykoterapeutuddannelse - Få mulighed for en gratis psykoterapeutuddannelse

Legater og fonde - Psykoterapeutuddannelse

Der findes et hav af legater og fonde, som du kan søge. Fælles for dem alle er, at du skal opfylde en række kriterier, der i nogle tilfælde er uddannelsesspecifikke og i andre mere personorienterede. Det kan være på formue- eller uddannelsesniveau . Din geografiske placering kan også have betydning.

På nettet kan du få hjælp fra en række hjemmesider. Nogle kræver betaling andre er gratis. Du kan også gå på biblioteket og låne vejviser til legater og fonde fra forlaget Billesø & Baltzer. 

Billesø & Baltzer står også bag hjemmesiden legatmidler.dk, som er en ret omfattende hjemmeside, hvor du kan søge og købe information om legater.

Du kan også prøve legatbogen.dk, hvor du ligeledes kan søge og oprette en profil samt, mod et månedligt abbonnement, få adgang til andres succesfulde ansøgninger og anden hjælp.

Tobias-Skolen samarbejder ikke formelt med nogen af ovenstående virksomheder, ligesom vi heller ikke kan påvirke en enkelt fonds beslutning om støtte. Du er imidlertid altid meget velkommen til at fortælle os din historie, hvis du selv har haft kontakt eller fået støtte.

 

Søg efter andre legater og fonde

Gratis psykoterapeutuddannelse? Få din psykoterapeut uddannelse helt eller delvist betalt. Læs ovenfor og bliv psykoterapeut sammen med studerende fra Sjælland, Jylland, Fyn, Nordjylland, Djursland, København, Egå, Ringsted, Helsingør, Randers, Århus, Odder, Viborg, Skanderborg, Aarhus, Ry, Brædstrup, Ikast, Lemvig, Aalborg, Snekkersten, Esbjerg, Djursland, Middelfart, Odense, Frederikshavn, Herning, Hadsten, Esbjerg, Roskilde.

 

NYE MULIGHEDER

Integrativ psykoterapeutuddannelse med Krop, Sind & Sjæl

Deltag i gratis Intro-dage!