TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Find din terapeut

Her på siden finder du øverst en liste over Spirituelle Integrative Krops- & Psykoterapeuter uddannet på Tobias-Skolen.

Nederst finder du listen over de af skolens nuværende psykoterapeutstuderende og terapeuter, der som led i psykoterapeutuddannelsen tilbyder terapi til fordelagtige priser. Find en terapeut eller studerende i dit område!

Terapeuterne har alle deres eget specielle udtryk og arbejdsform.  Nogle tilbyder også sessioner via Skype og på telefonen. Læs om hver enkelt, klik videre til deres egen hjemmeside eller tag kontakt til den enkelte og spørg ind til, hvordan han eller hun arbejder. En sund og god kemi er altid en afgørende faktor for et sundt terapi-forløb, så herfra er det op til dig at mærke efter, om kontakten og kemien er, som du ønsker.

Alle studerende og færdiguddannede går i løbende supervision og du kan læse om forskellene på studerende, terapeut og psykoterapeut her.

 

Færdiguddannede psykoterapeuter

Sjælland

Ida Stüczen tilbyder psykoterapi i Helsingør - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Helsingør

Helsingør

Ida Stüczen

Færdiguddannet i 2012

I mit terapeutiske arbejde er jeg optaget af hvordan vi gennem kropsterapi og arbejdet med kroppen mod større kropsbevidsthed, kan forandre os i retning mod vores fulde potentiale. At skabe kontakten til vores inderste sandhed og den vi dybest set er. 

Som terapeut er jeg omsorgsfuld, nærværende og engageret og søger at skabe et trygt, kærligt og tillidsfuldt rum for mine klienter. Jeg arbejder med samtale- og kropsterapi. Har personlig erfaring med generaliseret angst. 

Jeg tilbyder terapi i Helsingør. Pris kr. 750,00 for 1½ time.

Skriv til Ida

Monica Winther tilbyder psykoterapi i Ringsted - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Ringsted

Helsingør - Snekkersten

Monica Winther

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2012

Som terapeut elsker jeg kontakten og relationen med klienterne og være en del af deres rejse er for mig et kæmpe privilegium.

Mine sessioner kan indeholde kropsterapi, tegneterapi, samtaleterapi, bevægelse, traumeforløsende øvelser og et dybt relationelt rum.  Du er i centrum og det  vigtigste for mig er, at det arbejde vi laver sammen er forløsende og transformerende for dig.

Jeg tilbyder terapi i Nygård v/Espergærde. Pris kr. 850,00 for 1½ time.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Monica

 Terapeut Maria Louise Jalksø tilbyder terapi i København, Vesterbro og på Skype eller telefon - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

København

Maria Louise Jalksø

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Nogle gange kan drømmene og håbet synes langt borte og livet kan opleves håbløst og meningsløst. Der kan være mange grunde til, at man kommer ind i de følelser – det kan være i relationen til partneren, børnene, arbejdspladsen eller noget andet. Ofte er negative mønstre skabt i tidligere relationer, hvorfor det kan være svært at bryde de negative dynamikker selv. Ved at arbejde i en tæt relation i terapeutisk sammenhæng, er det muligt at skabe nye og mere positive mønstre for sig selv.

Jeg har særlig interesse for at arbejde med de forhold, der ligger til grund for, at man udvikler lavt selvværd, negative tankemønstre, afhængighed og misbrug, følelser som skam, skyld, forkerthed og ensomhed. Jeg tror på, at når vi mennesker bliver mødt med varme, nænsomhed og rummelighed, kan de følelser fylde mindre og dermed give plads til, at noget andet kan vokse frem.

Jeg anvender forskellige samtale- og kropsterapeutiske redskaber – alt efter, hvor du er. Derudover arbejder jeg meget inden for det meditative felt, da det dels træner vores bevidsthed, men samtidig beroliger dit nervesystem. På den måde har jeg fokus på hele dig.

Jeg har gennem de sidste ni år haft samtaler med psykisk sårbare mennesker, der oftest var på kanten af uddannelse og job. Sideløbende har jeg specialiseret mig i psykoterapi, stress, mindfulness og coaching samt deltaget i workshops og retræter inden for feltet. Desuden arbejder jeg frivilligt i TUBA, som tilbyder terapi til voksne, der er børn af alkoholikere.

Jeg tilbyder terapi i København K. Pris 750 kr. for 75 min. Tlf. 3132 8118

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Maria Louise

Anne-Vibeke Pedersen tilbyder terapi i Nordsjælland og København Ø - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

København Ø - Hellebæk

Anne-Vibeke Pedersen

Certificeret Spiriuel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Som terapeut elsker jeg de der magiske øjeblikke, hvor energien i rummet fortættes, og det er tydeligt, at klienten indser, erkender noget skelsættende, noget nyt.

Noget der giver et indre kvantespring, og som erkendes i både tankerne og forståelsen, følelserne og kroppen – over det hele. Mine sessioner kan indeholde….samtale, energiarbejde, forskellige former for kropsterapi, tegneterapi, stolearbejde, delpersonlighedsarbejde, indre barn, indre forældre.

Jeg tilbyder terapi i København Ø. Pris kr. 500,00 for 1½ time. Tlf. 2660 4883

Skriv til Anne-Vibeke

 Terapeut Marie Rasmussen tilbyder terapi i Valby - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

København - Valby

Marie Rasmussen

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Min mission som terapeut er, at skabe et trygt og kærligt rum, hvor du kan blive mødt i en dyb relation, hvor der er plads til hele dig. I terapien er alle følelser tilladt. Intet er for stort eller småt til at bringe op i terapien. Mit dybtfølte ønske er, at kunne være en støtte og hjælp på din vej hen imod større selvindsigt, klarhed og balance i dit liv, uanset hvilke udfordringer du måtte stå overfor.

Det er dig og dine udviklingsønsker, der er i centrum. Med nærvær, blidhed og respekt for dit tempo, kan vi sammen belyse mønstre, roller og overbevisninger, der kan være styrende/hæmmende for de valg, du træffer i livet. 

Med udgangspunkt i, at vi alle er hele mennesker med både krop, sind og sjæl, vil du, alt afhængig af situationen, kunne opleve, at jeg nogen gange henleder din opmærksomhed på kropslige symptomer og andre gange stiller jeg dig spørgsmål, som hjælper dig til at reflektere eller til at mærke efter. Mine sessioner kan også indeholde 'indre barn'-arbejde, 'indre forældre'-arbejde, arbejde med overbevisninger, arbejde med dilemmaer, arbejde med roller/delpersonligheder f.eks. med positionsarbejde, tegneterapi, drømmearbejde eller kropsøvelser.

Jeg tilbyder terapi på Vesterbro i København.
En session varer ca. 75 min. og koster 500 kr.

► Besøg min Facebookside

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Marie

Kamilla Siquir tilbyder terapi uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

København – Amager

Kamilla Siquir

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2019
Reg. Psykoterapeut & medlem af FaDP

Mit ypperste formål med terapien er at hjælpe dig med at få kontakt til din sande kerne og opdage og integrere dine iboende kvaliteter, potentialer og evner. 

Jeg tager altid udgangspunkt i dig og dine intentioner med at arbejde terapeutisk med dig selv. 

Jeg arbejder holistisk med det hele menneske ud fra krop, sind og ånd og benytter metoder som den terapeutiske samtale, kropsterapi, energetisk arbejde, zoneterapi, skyggearbejde og healing af indre barn. 

Jeg tilbyder terapi på Amager i København. En session på 1 1/2 time koster 750,- kroner.

▶︎ Læs hvad klienterne siger om terapi hos Kamilla

▶︎ Besøg min Facebookside

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Kamilla

Avilou Sephoura Eveliina Søby tilbyder terapi i Fårevejle, Vestsjælland - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Fårevejle, Vestsjælland

Avilou Sephoura Eveliina Søby

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2019

Holistisk terapi handler om at møde det hele menneske med alt, hvad det er i både
krop, sind og sjæl. Jeg brænder for at skabe et ikke-fordømmende og kærligt rum for dig, for på den måde at lære dig, hvordan du gør netop dette for dig selv - og i mødet med andre.

Min tilgang til livet er, at alt hvad der lever i os har værdi, selv de udfordrende og ubehagelige tilstande, da de kan bruges som døre til større bevidsthed og trædesten til vores selvudvikling. Jeg oplever det som essentielt i terapien ikke blot at bringe svære ting i spil, men i lige så høj grad at arbejde ressourceorienteret med at udfolde din unikke essens.

Min personlige og faglige erfaring er, at samtaleterapi sjældent kan stå alene, hvis et
menneske ønsker dyb og langvarig forandring. Jeg anvender derfor, udover samtaleterapi, forskellige dynamiske tilgange i terapien; f.eks. kropsterapi, healing, åndedrætsterapi, tegneterapi, drømmearbejde, meditationsteknikker, guidning ned i kroppen, yogastillinger og lydyoga mm. Jeg tager altid udgangspunkt i dine behov, og det er vigtigt for mig at skabe et trygt og nærværende rum med plads til, at du kan udfolde dig med alt, hvad du indeholder.

Jeg tilbyder terapi i Fårevejle på Vestsjælland til kr. 750,- for 90 min.
Kontakt mig for en uforpligtende samtale på tlf. 3025 8010.

▶︎ Besøg min Facebookside

► Find inspiration på min hjemmeside

▶︎ Læs hvad klienterne siger om terapi hos Kamilla

Skriv til

Anja Lykkeberg tilbyder terapi i Kirke Hyllinge som certificeret psykoterapeut - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Kirke Hyllinge

Anja Desirée Lykkeberg

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2020

Lige akkurat nu, hvor du læser disse linjer, sidder du med nogle følelser eller tanker. Måske en længsel efter at finde præcis de ord og det billede, der taler til dig. Et savn, en uro, en smerte eller måske en nysgerrighed, som har gjort, at du nu er i gang med at læse, hvad psykoterapi kan gøre for dig.

Det korte svar er: Psykoterapi kan rigtig meget.

Psykoterapi kan lindre og forløse og skabe lys i mørket. Det kan åbne for ellers lukkede rum. Det kan blidt møde de mest sårbare steder - og det kan styrke styrken. Det har potentialet til at forløse traumer, mildne eller helt fjerne smertefulde tilstande, psykisk som fysisk.
Men lige præcis, hvad der kommer til at udforme sig i dit terapeutiske rum, lader sig ikke skrive på forhånd - og det er noget af det smukke.

Som certificeret psykoterapeut fra Tobias Skolen arbejder jeg helhedsorienteret ud fra samtaleterapi, kropsterapi, energiarbejde, tegneterapi, drømmearbejde, samt en lang række andre værktøjer, der alt sammen har til formål at assistere dig i at leve det liv, der giver mening for dig. For når du først for alvor kender dig selv, kender du også dine dybeste værdier - og derfra kan du altid finde dine svar.

Jeg tilbyder terapi i Kirke Hyllinge.
Pris: kr. 750,- for 90 minutter. 

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Anja

 Suzana Eliza Petersen tilbyder terapi - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

København, Vesterbro

Suzana Eliza Petersen

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2021

Terapi kan være én af mange veje til at træde indenfor i dit eget, unikke, indre univers og lære at genkende dine reaktionsmønstre og måder at være sammen med andre på. Jeg tager udgangspunkt i de problemer, du har lige nu, og ser på, hvad der har brug for at komme frem i lyset hos dig. Vi kigger på, hvordan du kan stå stærkt i dit eget lys og opnå en større frihed, ro og balance.

Jeg anvender samtaleterapi, krops- og energiarbejde og kan inddrage andre dynamiske og kreative tilgange i terapien, herunder guidede meditationer, tranceinduktioner, healing, drømmearbejde, massage, akupressur, tegneterapi, kost, naturen, musik.

Jeg er uddannet hypnoterapeut, NLP terapeut, regressionsterapeut, coach/teamcoach, konfliktmægler, spirituel vejleder og reikihealer, dog vægter jeg mest det naturlige, ægte, nærværende møde med et andet menneske.  

Jeg tilbyder terapi i København på Vesterbro, i naturen eller hjemme hos dig, eller via Skype og telefon. En session koster kr. 800,- for 1½ time.
Jeg kan kontaktes på tlf. 40945892. Ring og få en uforpligtende samtale.

Skriv til Suzana

Rikke Bergsten tilbyder terapi - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Køge, Tureby

Rikke Bergsten

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2021

Terapi er ikke en mirakelkur, men mirakler kan ske, når vi begynder at kigge indad for at forstå os selv og vores mønstre. Og det kan gøre underværker at få støtte og hjælp til at undersøge, hvad der egentlig er på spil, når livet strammer eller gør ondt.

For mig handler terapi dybest set om at komme til at leve bedre og mere fuldt i det liv, du lever - lige nu og her. At gå i terapi er at tage et vigtigt ansvar for sig selv. Det kan gøre ondt, og det kræver både vilje og mod. Til gengæld er belønningen stor, når vi bliver i stand til at forstå vores mønstre og forsvar, og hvorfor vi på et tidspunkt i vores liv var nødsaget til at skabe dem. Så bliver vi nemlig i stand til at tage os mere kærligt og hensigtsmæssigst af os selv og vores følelser.

Som psykoterapeut-studerende og menneske brænder jeg for alt det, der rører sig i os mennesker. Min fineste opgave som terapeut er at støtte dig i at træde nærmere dig selv. Ingen terapeut har dine svar, men en god terapeut kan hjælpe dig med at sortere i tanker og følelser, og støtte dig til at finde dine egne svar. Meningen med det hele er, at du går hjem fra en terapisession med en større forståelse for dig selv, og allervigtigst - hvordan du bedst tager hånd om dig.

Terapi hos mig består af en god blanding af samtaleterapi, kropsterapi og forskellige terapeutiske øvelser, når det giver mening. Du kan altid forvente, at der er plads til dig og lige præcis dét du kommer med. Som psykoterapeut-studerende har jeg naturligvis en stor rygsæk med gode faglige metoder, men der er aldrig nogen bestemt form eller metode du skal passe ind i. Det vigtigste er, at det sker i dit tempo og at du føler dig tryg hele vejen.

Jeg tilbyder terapi i Køge/Herfølge/Tureby området.
Sessionerne varer 1½ time og koster 550,00 kr.
Jeg glæder mig til at møde dig.

▶︎ Besøg min Facebookside

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Rikke

Charlotte Borggård Lønfeldt tilbyder terapi i Nordsjælland, Kagerup Uddannet psykoterapeut  fra Tobias-Skolen

Nordsjælland, Kagerup

Charlotte Borggård Lønfeldt

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2021                                        

Jeg tilbyder en terapeutisk rejse, hvor der er rum til alle aspekter af mennesket, som er opgivet og er håbløs faret vild. Jeg ser bag menneskets lidelse og hjælper til at sætte lys på styrke, kærlighed og vilje til at leve.

De mennesker, jeg drages mod, har opgivet. De kan have svært ved selv at se, at de stadig søger livet. Der er en lille del af dem, som bare vil opnå at føle sig i live, det kalder jeg livstråden. Jeg kan se dette hos mennesket, den lille del, der virkelig VIL, er altid til stede et sted inde bagved en ødelagt krop, en skrøbelig psyke og en uforstående hjerne.

Traumer kan ikke helbredes, men forvandles til ressourcer, livserfaring og dyb indsigt. Det er netop denne forvandling, jeg kan være med til at skabe, gennem mødet med de mennesker med allermest ondt i livet.

Jeg tilbyder terapi i Nordsjælland, Kagerup.
Pris: kr. 950,- for en session på 1½ time

Kontakt mig for en samtale, hvor vi sammen afdækker, om jeg er den rigtige terapeut for dig på tlf. Tlf. 6046 7447

▶︎ Besøg min Facebookside

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Charlotte

Naja Gissum tilbyder terapi på Midtsjællan. - Uddannet psykoterapeut fra Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Midtsjælland

Naja Gissum

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2021

Kæmper du hårdt for dine store og små sejre?
Føles livet ofte uretfærdigt?
Er du forvirret over, hvad du skal med dit liv?
Tvivler du på, hvad du egentlig føler?

Så velkommen i klubben. Der er mange, der har det ligesom dig. De fleste er dog ikke klar over, at det hjælper at kigge indad - på dig selv. Du lærer rigtig meget ved at bøje dig godt forover og kigge ind i din navle. For derinde ligger de sårede følelser, som venter på at blive set, forstået og anerkendt. Og så længe de ikke bliver kigget på, så længe vil du føle dig såret.

Jeg hjælper dig til at forstå, hvorfor du føler, at du kæmper hver dag. Hvorfor livet er så uretfærdigt. Og sammen kan vi se på, hvad der er det vigtigste i dit liv; hvad der giver mening for dig. Når du kommer i terapi hos mig, er det DIG, der styrer. Det er DIT tempo, dine behov og dine følelser, der betyder alt i terapien.

Først og fremmest skal du være villig til at dukke op til dine sessioner. Dernæst skal du være modig nok til at være ærlig - ikke over for mig, men over for dig selv. Jeg dømmer dig på ingen måde. Jeg lytter efter dine bagvedliggende historier og hjælper dig til at se og forstå sammenhænge og mønstre.

Du skal altså være indstillet på at kigge på det, der gør ondt. Det kan godt koste tårer. Du skal også være indstillet på, at et langt livs uhensigtsmæssige mønstre tager tid at aflære igen.

Til gengæld er gaven, at du bliver bedre til at være i verden på en ny og lettere måde. En måde, hvor du bliver bedre til at træffe valg, der er gunstige for dig; du bliver mindre dømmende over for dig selv, og det medfører mindre dårlig samvittighed, du bliver en mindre hård dommer over for dig selv, og du får en forståelse for, hvorfor din verden er, som den er. Og du lærer at ændre den ved egen kraft.

Det fører igen til, at du bliver mere glad, mere mild overfor dig selv, og du bliver bedre til at varetage dine inderste ønsker.

Hvis du kunne tænke dig et forløb hos mig, så skriv til mig - opgiv gerne dit tlf. nr. - så jeg kan ringe tilbage til dig. 

Jeg tilbyder terapi på Midtsjælland.
Pris kr. 850,- for 90 min. (inkl. forberedelse og efterarbejde ved hver session).

Skriv til Naja

Fyn

Terapeut Charlotte Levin tilbyder terapi i Odense på Fyn - studerende fra Fyn på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Odense - Fyn

Charlotte Levin

Certificeret SpirituelIntegrativ Krops- & Psykoterapeut i 2019

Står du et svært sted i livet?

Er du midt i en akut krise? Eller døjer du med mere langvarige udfordringer med selvværd/selvtillid, svære relationer (herunder parforholdsproblematikker), kropslige symptomer, misbrug, stress, angst, rådvildhed, nedsat livslyst eller manglende fornemmelse for retning?

Har du et ønske om at blive endnu mere dig, udfolde dit fulde potentiale og leve det liv, du dybest set drømmer om?

I mine sessioner tager vi sammen på en kærlig og nænsom opdagelsesrejse ind i den verden, som er din – både den ydre og den indre. Jeg kan hjælpe dig til at tage de første skridt, følges med dig et stykke ad vejen eller ledsage dig helt i mål til det sted, hvorfra al terapi kan lykkes – vejen hjem til dig selv. 

Jeg tilbyder terapi på Fyn i Odense C. Pris: 350 kr. for 90 minutter. Tlf: 50 54 66 76

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Charlotte

Jylland

Dorte Eldrup tilbyder psykoterapi i Silkeborg og Ry - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Silkeborg

Ry

Terapi hos Dorte Eldrup

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2014

Mit arbejde som terapeut bygger på grundtanken om "det hele menneske", krop, sind og kerne/sjæl/ånd. Mit dybe ønske er, at hjælpe dig til at forløse blokeringer af energi, og at forløse traumer, tidlige sår, uhensigtsmæssige mønstre og modstande i et levende og bevægende rum, hvor der er plads til at være dig, lige som du er. Intet er for småt eller for stort at bringe ind i mit rum.

Er du ramt af alvorlig sygdom - enten selv eller som pårørende, har du mistet eller er der problemer i jeres parforhold? Så tag et kig på min hjemmeside om netop disse udfordringer.

Jeg tilbyder psykoterapi i Ry. Pris kr. 850,00 for 1½ time.

► Læs hvad klienterne siger om terapi hos Dorte

►​ Læs min blog

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Dorte

Hanne Tempeldal tilbyder psykoterapi i Ringsted - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Randers

Randers

Hanne Tempeldal

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2014

Jeg tilbyder terapi med fokus på det hele menneske, krop, sind og ånd – oplevet med sanser, følelser, tanker og impulser. Min rolle som terapeut er at være en medspiller/et kærligt vidne/en impulsgiver til, at du må finde det sted i dig, som kan navigere og frisætte dig i livet og der finde den vej, som er god for dig at vandre – uanset hvad gamle overbevisninger, smerter og strategier måtte forsøge at fastholde.

Det ligger mig meget på sinde og hjerte, at skabe et rum i terapien – et rum til mødet, til væren, til bevægelse, øget bevidsthed, forløsning og fred.

Jeg tilbyder terapi i Randers. En session varer 1½ time og koster 850 kr.

▶︎ Læs hvad klienterne siger om terapi hos Hanne

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Hanne

psykoterapeut Anne Kirstine Overgård tilbyder psykoterapi i Skanderborg - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Skanderborg

Skanderborg

Anne Kirstine Overgård

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2015

Jeg ser det som min sjæls formål at støtte mennesker gennem de sorger, som livet giver dem. Gennem terapien bliver det muligt at anvende det at miste en kær, miste sig selv eller miste fodfæste som et afsæt til at kunne træde endnu mere ind i livet.

En bærende kraft i mit arbejde er samtaleterapien, hvor jeg anvender flere forskelige metoder, men jeg inddrager i høj grad også kroppen i form af f. eks energiarbejde og massage. I mit virke som terapeut er jeg nærværende, åben, omsorgsfuld og lyttende. Jeg arbejder ud fra hjertet og sjælen og med en stærk etik, dette skaber en samhørighed og den tillid, som jeg håber kan give afsæt for læring og vækst hos den enkelte.

Jeg tilbyder psykoterapiterapi på Virring Overgaard - 8660 Skanderborg. Terapien varer 1½ time. 1. session koster 500,- kr. Herefter 650,- pr. session.

▶︎ Læs hvad klienterne siger om terapi hos Anne Kirstine.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Anne Kirstine

Grethe Raabe Hvam tilbyder psykoterapi i Aarhus - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Aarhus

Aarhus - Hjortshøj

Grethe Raabe Hvam

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2015

Som terapeut elsker jeg at opleve mennesker finder hjem til sig selv, at de kan  være mere ægte til stede i livet.

De kvaliteter der beskriver mig bedst som terapeut er lang terapeutisk erfaring, hjertevarme og rummelighed. Mine sessioner kan indeholde samtale, procesarbejde via positionsøvelser, tegneterapi eller fordybelse gennem kroppen mm. Derudover energiarbejde samt kropsterapi via massage.

Jeg tilbyder terapi i Hjortshøj, nær Aarhus. Mine sessioner varer op til 1,5 time. Prisen er 700 kr.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Grethe

Marianne Kaufmann tilbyder psykoterapi i Øby, 18 km øst for Viborg - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Silkeborg

Viborg

Marianne Kaufmann

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2015

Min mission som holistisk psykoterapeut er at understøtte det hele menneskes udvikling hen imod indsigt, helbredelse og lykke. Jeg brænder for den healende energi i det intense nærvær.

De tre kvaliteter der beskriver mig bedst som psykoterapeut er ro, rummeligt nærvær og healing. Dine sessioner hos mig indeholder ud over krops- og psykoterapeutiske værktøjer ofte Reiki healing, spirituel formidling, meditation m.m. altid med udgangspunkt i dine behov, mål og ressourcer.

Jeg tilbyder psykoterapi og integrerede behandlinger i Øby, 18 km øst for Viborg.

Pris kr. 850,00 for 1 time og 45 min.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Marianne

Elin Pausewang tilbyder psykoterapi i Viborg - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Viborg

Viborg

Elin Pausewang

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2015

Jeg inviterer dig til at udforske dine indre rum og ressourcer så du kan møde verden på en mere autentisk og kraftfuld måde - uanset hvilken problematik du kommer med (f.eks. stress, sorg, sygdom, lavt selvværd, behov for at finde en ny vej i livet).

Ved siden af de terapeutiske metoder hvor vi bl.a. kan inddrage drømme, krop, energi, meditative øvelser og visualiseringer, åndedrætsterapi mm., arbejder jeg især med kunstneriske udtryk og kreative processer, for at forløse indsigter og følelser og åbne op til dit potentiale.

Jeg tilbyder terapi nær Viborg. Tlf.: 2585 7923

Skriv til Elin Pausewang

Psykoterapeut Maria Holmboe tilbyder psykoterapi i Aarhus - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Aarhus

Gl. Ry

Maria Holmboe

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2016

Jeg elsker det dybe, forløsende arbejde med mennesker. At se et menneske vokse for øjnene af mig. Hvordan mennesker gennem smerten, kan hente sig selv hjem igen, og vågne til nye dybder, nye højder. Som terapeut er jeg kærlighedsfuld, rummelig, favnende, ydmyg og nænsom.

Jeg tilbyder terapi i Gl. Ry. Mine sessioner varer ca. 90 minutter. Pris kr. 700,00. 

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Maria

Psykoterapeut Christence Kalf tilbyder psykoterapi i Ry og Brædstrup - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Ry

Ry - Brædstrup

Christence Kalf

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2016

I mit terapeutiske arbejde brænder jeg for at hjælpe dig til at finde vej ud af mørket og tilbage på den vej, som nærer dit potentiale bedst muligt.

Jeg tilbyder samtaleterapi, kropsterapi, åndedrætsterapi og energiarbejde. Derudover tilbyder jeg også hesteassisterede sessioner. Min terapi foregår i den smukke natur mellem Gl. Rye og Brædstrup.

Pris kr. 750,00 for 1½ time. Tlf. 2025 0512

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Christence

Psykoterapeut Jimmy Viborg tilbyder psykoterapi i Sabro ved Aarhus - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Aarhus

Aarhus - Sabro

Jimmy Viborg

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2016

Når du er fri af begrænsninger og lever i overensstemmelse med dine indre værdier, så er der overskud til glæde, til at leve et meningsfyldt liv og meget mere!

Jeg kan hjælpe dig til et liv i overskud.
Jeg er særligt bekendt med og specialiseret i forløb omkring emnerne:

Særlig sensitiv
Lavt selvværd
Identitetsproblemer
Meningen med livet
Parforhold i krise
Spirituel vejledning
Fysiske problemer
Stress

Jeg tilbyder terapi i Sabro v/Aarhus. Pris kr. 750,- for 1½ time.

► Find inspiration på min hjemmeside

Kontakt Jimmy

Psykoterapeut Dorthe Damkjær tilbyder psykoterapi i Aarhus - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Ry

Aarhus

Dorthe Damkjær

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2016

Jeg tager udgangspunkt i de udfordring du kommer med. Jeg brænder for at arbejde med at forløse problemstillingerne på et dybere plan og at nå til de grundlæggende årsager. 

Tryghed og dybde er nøgleord i min terapi. Jeg anvender samtale, krops- og energiarbejde, familieopstilling, åndedrætsterapi, tranceinduktion, tegneterapi, drømmeterapi m.v.

Jeg tilbyder terapi i Aarhus.

► Læs udførlig beskrivelse på min hjemmeside

Skriv til Dorthe

Psykoterapeut Camilla tilbyder psykoterapi i Aarhus - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Aarhus

Aarhus

Camilla

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2016

Jeg brænder for at arbejde med det relationelle felt, så alle former for problematikker som du kan have i dine relationer, hvad enten det er til partneren, familien, vennerne eller kollegaerne, vil vi kunne være undersøgende på sammen.

Desuden brænder jeg for at arbejde med mennesker, der har været udsat for vold og overgreb i deres barndom eller voksenliv. Med et ønske om at møde dig i et åbent, ufordømmende, hjertevarmt rum bruger jeg en lang række terapeutiske værktøjer som kombineres efter behov.

Jeg tilbyder terapi i Århus. Pris kr. 600,00/75 min. Tlf. 3122 2799

Psykoterapeut Mai Rosenkilde tilbyder psykoterapi i ikast - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse Ikast

Ikast

Mai Rosenkilde

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2016

Mit ønske er at hjælpe dig til nænsomt at slippe begrænsende overbevisninger, mønstre og kropsspændninger, så du derigennem kan leve et liv i større frihed, med de bedste forudsætninger for, at du kan udleve dit fulde potentiale.

Kropsarbejdet har en særlig stor plads i mit hjerte og i mine terapisessioner. Jeg arbejder dynamisk og kreativt med bl.a. kropsterapi, terapeutisk massage, samtaleterapi, tegneterapi, drømmearbejde, åndedrætsterapi, systemisk opstilling, meditative guidninger og tranceinduktion.

Jeg tilbyder terapi i Ikast. Pris 700 kr. for 75-90 minutter.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Mai

Terapeut Marianne Milton tilbyder terapi i Aarhus

Århus

Marianne Milton Bache

Cetificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2017

 
Der er ingen mennesker, som går igennem livet uden at blive såret. Det er en del af livet. Når vi bliver såret, er det som oftest meget svært at se en mening med, hvorfor det rammer os. Men når vi kommer ud på den anden side, så kommer vi, hvis vi arbejder med os selv, ud med mere dybde og visdom. Vi kan transformere smerte til visdom. Det er via vores livserfaringer, gode som dårlige, at vi vokser som mennesker.

Jeg har altid haft en dyb og tæt forbindelse til det åndelige og arbejder ud fra en holistisk tilgang til livet; at vores krop, sind og sjæl er forbundet. Jeg tror på, at vi alle, uanset hvad vi har været igennem i livet, kan rejse os med den rette hjælp og støtte.

Som din terapeut skaber jeg et trygt og nærværende rum, hvor du kan hele og hvor du kan finde vejen hjem. Jeg bruger min stærke intuition i terapisessionerne sammen med min faglige rygsæk til at hjælpe dig til bedre at forstå dig selv og din sjæls rejse, så du kan få mest muligt ud af dit liv. Jeg vil hjælpe dig med at slippe gammel bagage, der ikke længere gavner dig på et mentalt, emotionelt, fysisk og spirituelt plan, så du kan komme til at leve dit liv med de drømme du har og med mere energi, harmoni og livsglæde.

Vi er alle forskellige og mine sessioner er skræddersyet til dig, dine behov og din livssituation. Jeg har tavshedspligt og hvad vi taler om, forbliver mellem os to. Velkommen til mit univers!

▶︎ Læs hvad klienterne siger om terapi hos Marianne

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Marianne

Terapeut Tina Bakke tilbyder terapi i Aarhus & på Samsø - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Aarhus & Samsø

Tina Bakke

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2017

Jeg har beskæftiget mig med de fleste lag af det terapeutiske virke i flere år. Jeg har valgt at være terapeut, fordi jeg brænder for - og tror på - at jeg kan gøre en forskel for mennesker, der er udfordret af svære livssituationer.

I mit terapeutiske arbejde tager jeg afsæt i integrativ terapi, der er en holistisk terapeutisk retning, som arbejder med både krop, sind og ånd. Målet er at skabe balance mellem tanker og følelser ved at afstresse spændinger i kroppen og arbejde med uhensigtsmæssige tankemønstre.

I terapien arbejder jeg således med det hele menneske, hvor jeg bruger forskellige værktøjer som samtaleterapi, kropsterapi/energiarbejde, relationsarbejde, tegneterapi samt mindfulness og meditation. Jeg anvender kun de værktøjer, som passer til netop dig og dine behov og ønsker.

Med udgangspunkt i dit liv og dine udfordringer løsner vi op for dine spændinger og finder frem til de mere grundlæggende årsager til dine udfordringer. Til sidst samler vi i fællesskab en værktøjskasse, som du kan bruge nu - men også fremadrettet. 

Målet er, at du i fremtiden bliver herre i eget liv og har tillid til dig selv og til, at de beslutninger du træffer, er de rigtige og giver mening for dig.

Jeg tilbyder terapi i Aarhus & retræter på Samsø.
Priser: 850 kr. for 1 time. 950 kr. for 1½ time.

► Læs udførlig beskrivelse på min hjemmeside

Skriv til Tina

Terapeut Louise Jung tilbyder terapi i Jylland i Aarhus - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Aarhus C

Louise Jung

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Krop og psyke er vævet sammen, og udgør en helhed i den menneskelige natur. Tankens indhold, følelsens kvalitet og kroppens liv påvirker således hinanden.

Derfor er alle disse tre aspekter i spil, når man ønsker at forandre sin livssituation.

Hele livet igennem har vi mulighed for at udvikle os, og skabe forandringer til det bedre i tilværelsen. Gennem terapi opstår der øget bevidsthed om disse muligheder.

Et terapeutisk forløb er en dialog omkring de tanker, følelser og handlemønstre, der kan virke begrænsende for livsglæde og selvudfoldelse. Dialogen med det indre liv kan finde sted i samtaler, men også gennem kropslige, billedlige og filosofiske udtryk.

Da kroppen har en ordløs bevidsthed og hukommelse, kan inddragelse af åndedrættet, energiarbejde og massage medvirke til at forandre og integrere nye indsigter.

Som terapeut ønsker jeg at være en del af dine forandringsprocesser:
- ved at tilbyde din krop, ånd og psyke en mulighed for healing og udvikling
- ved at åbne dit øje for skønheden i livet omkring dig og i dig
- ved at give dig rum til udfoldelse af dine unikke potentialer i tillid til livet
- ved at lade dig opdage hjertets stilhed og dets dybe og fredelige dynamik

Som terapeut holder jeg af kontakten og relationen til mine klienter, samt det store privilegium det er at være en del af et andet menneskes rejse.

Jeg tilbyder psykoterapi i Aarhus C.
Session på 90 min. for kr. 650,-. Åndedrætsterapi 3 timer for kr. 1.200,-.

For studerende på Tobias-skolen tilbyder jeg terapi til særpris:
Session på 90 min. for kr. 525,-. Åndedrætsterapi, 3 timer for kr. 1.000,-.

Ring eller skriv for yderligere oplysninger. Telefon: 6166 5797

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Louise

Terapeut Charlotte Østerbæk tilbyder terapi i Nordjylland - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Aabybro - Nordjylland

Charlotte Østerbæk

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

For mig føles det særligt at møde mennesker, som ønsker forandring på et dybt indre plan. Med nænsomhed og respekt for dig og det, som hos dig længes efter at blomstre og gro, vil jeg følge dig på din rejse. 

Lad os sammen tage udgangspunkt i det, som kan styrke dit fulde potentiale.

Jeg arbejder i relationsstyrkende, forløsende og transformerende processer. Særligt har jeg erfaring med angst, tab, traumer, sorg, depression, overgreb, misbrug og afhængigheder.

Jeg tilbyder: Individuelterapi 800 kr. Terapi i Børnehøjde 500 kr. Parterapi 1.050 kr. Desuden praktiserer jeg familieterapi, gruppeprocesser, undervisning og foredrag. Mine sessioner er af ca. 1 ½ times varighed.

Jeg er medlem af Fadp

Du er velkommen til at kontakte mig for en uddybende samtale på 40217571

► Find inspiration på min hjemmeside

▶︎ Besøg mig på LinkedIn

▶︎ Læs hvad klienterne siger om terapi hos Charlotte

Skriv til Charlotte

Terapeut Pia Granfeld tilbyder terapi i Frederikshavn i Nordjylland - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Frederikshavn

Pia Granfeld

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Som terapeut tilbyder jeg dig et trygt og imødekommende rum, hvor du får lov til at være med alt, hvad der er.

Måske er du ramt af stress, angst og eller depression? Måske er du bare ikke helt tilfreds med dit liv? Måske står du midt i kaos, sorg eller krise? Måske ved du egentlig ikke helt, hvad der er galt, men at noget bare ikke føltes helt godt indeni?

Uanset din problematik, så møder jeg dig med hjertet og forståelse for, at livet kan føles hårdt og gøre ondt. Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og ved at kroppen husker alt det, vi har glemt. Derfor arbejder jeg bl.a. med krops- og energiarbejde, zoneterapi, traumeforløsningsmetoder, sorgbearbejdning, tegneterapi, drømmearbejde samt systemisk opstilling.

Jeg vil glæde mig til at følge dig på din vej til at blive den bedste udgave af dig selv.

Jeg tilbyder terapi i Frederikshavn til en pris på 700 kr. for 1,5 time. Telefon 8144 1489

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Pia

Terapeut Dorte Liiv Vilsgaard tilbyder terapi på Djursland nær Aarhus - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Grenå - Fjellerup

Dorte Liiv Vilsgaard

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Bekymrer du dig om hvordan du stopper nedarvede uhensigtsmæssige
familiemønstre, så du ikke giver det videre til dine børn? Eller længes du efter at være mere selvkærlig? Har du en krop der forsøger at fortælle dig noget, men forstår ikke hvad...

Krop, sind, sjæl og dine omgivelser påvirker den du er. Ved at finde frem til
dine ressourcer, mærker du dig selv bedre, og kan tage de rigtige valg for dig.
Du vil kunne leve dem ud til dit bedste, og du bliver mere nærværende og
forstår at skabe tættere relationer. Du tilfører dit liv endnu mere kærlighed.
Jeg virkelig elsker at støtte kvinder til at udfolde sig, til at blive stærkere, mere
livsglad og bevidste kvinder. Og det vil glæde mig at følge dig på vej videre i livet.

Du er velkommen til at ringe til mig. Det koster ikke noget at forhøre dig, og
mærke efter om der er kemi for et givende samarbejde.
Sessioner af 90 minutter for kr. 850,-

Kærligst Dorte Liiv/LiivsTerapi

Ring til mig på 4245 2442.

▶︎ Læs hvad klienterne siger om terapi hos Dorte

▶︎ Besøg min facebook-side

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Dorte

Anne-Lise Schierup  tilbyder terapi i Hornslet - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Hornslet - Djursland

Anne-Lise Schierup

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Min mission er at støtte dig til at forløse det, som er din udfordring. Du er måske midt i en livskrise og har svært ved at finde mening med livet. Måske forhindrer gamle traumer dig i at leve dit liv som den, du dybest set er eller måske er du blot nysgerrig på dig selv og ønsker en dybere forståelse af, hvem du er.  Uanset hvad der er dit mål med terapien, vil jeg møde dig med respekt, varme, rummelighed, fortrolighed og kærlig nænsomhed.

Det er min dybeste overbevisning og erfaring, at vi som mennesker har en stor, iboende kraft og visdom, et indre helende rum, som kan hjælpe os, når vi møder livets udfordringer og måske helt uforståelige oplevelser. Af forskellige grunde farer vi nogle gange vild, vi kommer væk fra den, vi i sandhed er og har brug for at blive mødt af en omsorgsfuld og empatisk, ikke dømmende anden.  

Ud fra en dyb personlig overbevisning om, at vore tanker, følelser og krop er indbyrdes påvirkelig, vil du gennem en terapeutisk proces opleve, at jeg giver mulighed for at arbejde med dit tema på anden vis end samtale.  

Jeg tilbyder terapi på landet nær Hornslet, Østjylland, med naturen som nærmeste nabo, hvilket giver mulighed for udendørs sessioner hvis ønsket. Sessioner af 1½ time koster 400,- kroner.  

Hvis du har spørgsmål eller måske er interesseret er du meget velkommen til at kontakte mig, ganske uforpligtende, send mig en sms eller ring på mobil: 2336 1994, så vender jeg tilbage.

▶︎ Besøg min Facebookside

Skriv til Anne-Lise

Terapeut Majbrit Pallesgaard tilbyder terapi i Randers - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Randers

Majbrit Pallesgaard

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018

Reg. Psykoterapeut og kropsterapeut

Mit hjerte brænder for at støtte dig i din udvikling, uanset om det er fysisk, psykisk eller sjæleligt og se dig skabe den forandring, som du ønsker.

Derfor har jeg taget uddannelser, der giver en bred vifte af muligheder, for at hjælpe lige præcis dig og hvad end du måtte komme med af problematikker eller bare af nysgerrighed på dig selv og din udvikling. 

Jeg anvender forskellige terapeutiske metoder, alt efter hvad der er givende for dig og din proces

​Jeg har erfaring med:
Relationelle problematikker - stress - depression - angst - lavt selvværd - misbrug - fysisk og psykisk vold - traumer - sorg - overgreb & psykiatriske diagnoser

Sessioner på 1½ time for kr. 850,-. Kontakt mig gerne på tlf. 4061 4875 

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Majbrit

Terapeut Birgit Nielsen tilbyder terapi i Jylland i Aarhus - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Aarhus C

Birgit Nielsen

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2019

Står du ved et vendepunkt i dit liv, har du mistet en nær person, er ramt af stress, eller kan du bare ikke rigtigt finde retningen i dit liv? Jeg vil møde dig der, hvor du er og hjælpe dig på din vej mod at blive mere dig og opleve, at du får fastere grund under fødderne.

Jeg bruger forskellige terapeutiske metoder, for at du kan mærke og får mulighed for at forløse gamle spændinger, traumatiske oplevelser, sorg, vrede eller lignende. Vores krop husker det hele, også selv om vi har slettet det fra hukommelsen.

Jeg vil gerne følge dig på din opdagelsesrejse mod at finde dine skjulte ressourcer og glemte kvaliteter. Får man først løst op for den spændte energi og set tingene i øjnene i et trygt rum, kan der ske mirakler - små som store!

Du kan trygt henvende dig - jeg møder dig med åbenhed, nærvær og plads til, at du kan være den, du er.

Jeg tilbyder terapi i Aarhus C. Sessionerne varer 75 - 90 minutter og koster 500 kr.  

Tlf. 5178 0763

▶︎ Besøg min facebook-side

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Birgit

Camilla Birch tilbyder terapi i Herning - uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Herning

Camilla Birch

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2019

Terapi har mange former & det er ikke tilfældigt at mit virke hedder Hjertets Kald.

Mit hjerte kalder nemlig på at hjælpe mennesker gennem mørket & ud i lyset. 

Jeg tror på, at vi må have hele mennesket med for at nå dybt nok i det terapeutiske rum & dermed skabe mulighed for frigørelse & sund transformation. 

Jeg arbejder dybdegående for at finde roden bag ved symptomerne, hvor jeg især har erfaring med depressive tilstande, angst, PTSD & før-sproglige traumer. 

Kroppen er altid inddraget i sessionerne, om det er via decideret krops- & energiarbejde, eller via guidede meditationer, samt undervisning af nervesystemets betydning, så vil hele dig være i fokus: Med krop, sind & sjæl. 

Jeg tilbyder 1:1 psykoterapeutiske sessioner, både fysisk, online & i naturen. Derudover afholder jeg løbende forskellige workshops i grupper, med fokus på autencitet, frihed & frigørelse.  

Hjertets Kald er placeret i Herning.

Send mig en besked ganske uforpligtende eller ring på telefon 27 85 70 13

▶︎ Læs om hvad klienterne siger om terapi hos Camilla

▶︎ Besøg min facebook-side

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Camilla

Terapeut Christina Michelsen tilbyder terapi i Tønder - Uddannet på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Tønder - Sønderjylland

Christina Michelsen

Reg. & Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2019
Medlem af FaDP

I terapien er jeg meget opmærksom på at skabe et trygt og roligt rum med plads til, at alt kan udfolde sig præcis i det tempo som det skal. Det betyder, at jeg er meget optaget af, at relationen mellem klienten og jeg kan udvikle sig langsomt og sikkert og på den måde blive fundamentet for, at klienten i tråd med det kan mærke og møde sig selv, som han/hun er med HELE sig.

Det åbner for, at vi sammen kan være nysgerrige og undersøgende på de problematikker, som du som klient oplever fylder i hverdagen. Det er min erfaring, at klienter kommer med et synligt problem, som spænder ben for deres livsudfoldelse på mange måder, men det er ofte, at roden til problemet også viser sig et helt andet ”usynligt” sted.

Rødder har det som bekendt med at være forgrenede, hvilket øger kompleksiteten. Det tager tid og nænsomhed at møde det ”felt”. Jeg skaber et kærligt, nænsomt og tillidsfuldt rum, hvor jeg gør brug af kreative metoder bl.a tegneterapi, drømmearbejde, krops - og energiarbejde og meget andet for at favne og åbne op for den kompleksitet i et fællesskab. Det øger muligheden for at få finde roden og vigtigst af alt at lære at møde den nysgerrigt og med accept.  

Jeg brænder specielt for området traumeterapi, og har derfor valgt at specialisere mig indenfor dette felt. Jeg er for nuværende igang med en efteruddannelse i traumeterapi ved Traumeheling.dk. Uddannelsen er oplevelses-  og kropsligt orienteret og går derfor rigtig godt i spænd med den integrative og neuroaffektive tilgang, som jeg er uddannet i fra Tobiasskolen.

Ring gerne til en uforpligtende snak.

Jeg tilbyder terapi i Tønder. Pris kr 750,- for 90 minutters individuel session.

▶︎ Læs mere om mig og min menneskelige og terapeutiske tilgang på min hjemmeside

Skriv til Christina

Hilke Tiedemann-Jensen er uddannet Integrativ psykoterapeut på Tobias-Skolen og tilbyder terapi

Åbenrå/Kliplev

Hilke Tiedemann-Jensen

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2020
Medlem af FaDP

I mine terapisessioner skaber jeg et trygt og respektfulde rum, hvor du kan være med alt det du er. Jeg støtter dig på din vej, uanset hvilke udfordringer du står over for. Det kan være ubalance i dit liv, mistet kontakt til dig selv, stress, manglende selvværd og mindst tusinde andre ting.

Det, der føles svært for dig, vil jeg i terapi belyse sammen med dig og dermed prøve at hjælpe dig til en større indsigt, klarhed og balance. Jeg arbejder med udgangspunkt i, at krop, sind og sjæl hænger sammen og påvirker hinanden gensidigt.

Kroppen husker alt, hvad vi iøvrigt har glemt. Derfor  anvender jeg en del kropsterapi og energiarbejde i mine sessioner, for at  skabe tilgangen til de dybere lag af bevidstheden. Tegneterapi, drømmearbejde, systemiske opstilling, arbejde med delpersonligheder og traumeforløsning er blandt de terapeutiske metoder, som jeg anvender.

Jeg tilbyder terapi ved Åbenrå. Pris 500 kr. for 1½ time. Tlf. 2089 7710.

▶︎ Find mere inspiration på min hjemmeside

Skriv til Hilke

Susanne Tylvad-Boesen er uddannet Integrativ psykoterapeut på Tobias-Skolen og tilbyder terapi

Tjele v. Viborg

Susanne Tylvad-Boesen

Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2020

Som Krops- og Psykoterapeut ønsker jeg, at hjælpe dig til en selvforståelse, hvor alle dine følelser og behov anerkendes og får plads. Jeg ønsker at støtte dig i kontakten til, hvem du er og, hvad der er vigtigt for dig.

Jeg vil støtte dig i at nære dig selv; støtte dig i processen mod fysisk og psykisk balance; herunder selvregulering, så du mærker og oplever følelsen af at kunne navigere i livet.

Min vision er:
At se dig, lytte til dig, møde dig og forstå dig.
At du vil opleve dig set, hørt, sanset og følt med alt, hvad du er.

Jeg har lavet terapi og coaching de sidste 5 år. Herudover har jeg, som sygeplejerske, hele mit arbejdsliv haft mange typer samtaler i både somatikken og i behandlings- og socialpsykiatrien. Jeg har især arbejdet med følgende:

Senfølger efter opvækst med alkohol
Voksne med diagnoser
Forældre til børn med diagnoser (Psykoeducation)
Stress/udbrændthed
Sorg og krise ifm. kræft
Børn med psykisk syge forældre
Misbrug og afhængighed
Høj begavelse og asynkron udvikling
Unge i mistrivsel
Skolevægring

Jeg er optaget af at se mennesket bag symptomer og adfærd og drømmer om, at behandlingen i psykiatrien kan gøres bedre, så den bliver mere kvalificeret og med udgangspunkt i mennesket og dets symptomer fremfor ”diagnosen”. Her ser jeg Krops- og psykoterapi kan gøre en stor forskel.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak på tlf. 4056 5065  

▶︎ Find mere inspiration på min hjemmeside

Skriv til Susanne

Elevsessioner - god terapi til en lille pris

Sjælland

Psykoterapeut fra Hildebrandt instituttet Vibeke Olsen tilbyder terapi i Helsingør - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Helsingør

Vibeke Olsen

Psykoterapeut fra Hildebrandt instituttet - 4.-årsstuderende på Tobias-Skolen

I mit terapeutiske arbejde elsker jeg at være del af din magiske rejse, at se et menneskes fordybelse i sig selv, at se dybe sår læges, at se mure brydes ned og opbygges fra et mere sandt og kærligt sted.

Som terapeut er jeg rummelig, respektfuld og nærværende. Jeg kan inddrage tegneterapi, massage, energiarbejde, healing åndedrætsterapi, regressionsterapi, og yogaøvelser.

Jeg tilbyder terapi i Helsingør. Pris kr. 600,00 for 1½ time.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Vibeke

​Psykolog Lærke Marie Trunjer tilbyder terapi i Køge - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse i København

Køge

​Lærke Marie Trunjer

4.-årsstuderende og autoriseret psykolog

Jeg arbejder ud fra en integrativ og helhedsorienteret forståelse af mennesket og inddrager dermed både krop, sind og sjæl.

Terapi er for mig en vedvarende opdagelsesrejse ind i det at være menneske.

I sin ældste betydning betyder ordet psykologi studiet af sjælen.

Sjælsarbejdet er en vedvarende proces og handler dybest set om det at være et levende menneske på livets vej og hvor hvert sving på vejen er en mulighed for at komme tættere på sig selv.

Jeg tilbyder terapi i Strøby ved Køge. Normal pris er 950 kr for 60 min.
For studerende på Tobias Skolen tilbyder jeg terapi til 950 kr for 90 min.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på 5194 2707 eller skriv til mig.

► Find inspiration på min hjemmeside.

Skriv til Lærke

Arne Kirketerp tilbyder terapi nær Roskilde. - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Gundsømagle, Roskilde

Arne Kirketerp

4.-årsstuderende

Jeg møder dig med nærvær og kan som menneske og terapeut møde dig i nuet, møde dig der hvor hjertet er lukket i dyb smerte og meningsløshed, der hvor livet ikke længere giver mening.

Jeg kan møde dig, når hjertet kalder, hvor en gnist en indsigt opstår, et ord eller en følelse pludselig giver mening, når du mærker, der bliver stille, kroppen bliver varm, fyldt med bobler af glæde, livet åbner sig.

Jeg ved med min livserfaring og min stærke intuition, at der altid er en vej gennem smerten til forløsning og forståelse af dit liv, dit indre. Vi kan grine, græde, tegne, lege og danse, her er plads til dig - uanset hvordan du udtrykker dig.

Oplever du stress, depression, angst, meningsløshed, uforklarlige smerter i kroppen, måske tænker du, hold kæft hvor har jeg det bare dårligt.

Alt hvad du har oplevet fra du var helt lille til nu, husker din krop og dit sind og gør dig til den, du er i dag, noget er klart og tydeligt, fylder tankerne uafbrudt, noget er ubevidst fortrængt og lever i det skjulte, det kan dukke op i drømme, mareridt, angst, eller udtrykke sig i kroppen som ubehag.

Har du været udsat for omsorgssvigt, seksuelle overgreb, incest, fysisk og psykisk vold, kan det fylde dit hoved, så du ingenting kan, det kan side i kroppens celler som chok og kan udtrykke sig som uforklarlig smerte, stivhed og låsninger i leddene, bækken, lænd, ryg, nakke, fordi muskler og bindevæv er traumatiseret og må kompensere for at opretholde bedst mulig funktion i krop og organer.

Du tænker, du har for meget du skal nå, at du er træt, at om 14 dage så er det bedre, du skal bare lige, det er også fordi og hvis andre lige kunne gøre, så skal det nok blive bedre. Du må række ud, bede om hjælp, tage det første skridt mod en ny bevidsthed om, at du kan gøre en forskel i dit liv.

En session vil oftest bestå af både samtale og energiarbejde på briks eller i stolen.

Jeg tilbyder terapi i Gundsømagle v. Roskilde. Pris 500,00 kr. for 1½ time.

Tlf. 2047 4602 

Skriv til Arne

Jeanette Barker tilbyder terapi i Tølløse & på Bornholm. Under uddannelse til psykoterapeut

Tølløse & Bornholm

Jeanette Barker

4.-årsstuderende 
Medlem af FaDP                                         

Når ventetiden hos psykologer enten er for lang eller ikke den rigtige løsning.

Jeg har gennem hele mit liv arbejdet med mennesker. Min erfaringer kommer fra at arbejde med børn/unge indenfor kommuner, skoler, kvinder i krise. Jeg har læst psykologi, coach og er nu ved at afslutte den sidste del af min psykoterapeut uddannelse.

Jeg bruger livets erfaring til, empatisk og nærværende at møde mennesker. Ud over min uddannelse har jeg mere end 700 timers lektioner og egenterapi.

Terapeutiske områder:
Jeg arbejder på forskellige samtaleterapeutiske områder, bl.a. indenfor kognitiv, adfærd, systemisk, og psykodynamisk psykologi. Afhængighed, angst, chok og traume, depression, død og sorg, livstruende sygdomme, overgreb, parforhold, skilsmisse, stress, relationer.

Jeg kan tilbyde terapi i Tølløse på min klinik og/eller som gående rundt ude i min terapiskov samt omkring søen, måske siddende på en bænk derude. 
Sessionerne foregår som samtaleterapi, bevægelse og energiarbejde. Jeg har naturligvis tavshedspligt og modtager løbende supervision. 
Fra januar 2021, vil jeg være på Bornholm efter aftale. 

Pris: 500 kr for 90 min. Studerende 400 kr.  

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Jeanette

Anemone Sofia Lotus Sommer tilbyder terapi i Charlottenlund under uddannelse til psykoterapeut

Charlottenlund

Anemone Sofia Lotus Sommer

4.-årsstuderende
Medlem af FaDP

Såret er din port.
Gå igennem den, ind i dine talenter.
Er du faret vild mellem ydre krav og indre dialog - og ønsker du at finde vejen hjem og ind til din unikke kerne?

Terapiformen har fokus på krop, sind og sjæl og indrager det hele menneske. Vi arbejder med de indre split og blokeringer, fysisk, psykologisk og mentalt, som kan hindre dig i at leve DIT liv i sandhed, flow og balance.

Terapien foregår som en dialog og spejling og tager udgangspunkt i de udfordringer, der fylder i dit liv lige nu, og den sætter lys og kærlig bevidsthed på de skjulte mønstre, der ligger bag. Er du nysgerrig, åben og har mod til at kigge indad og dermed finde accept og fred, for på sigt at finde hjem og træde i karakter i dit liv, som den du dybest set er?

Jeg har stor erfaring med mennesker i alle aldre og i forskellige eksistentielle livskriser. Min baggrund er cand.mag i dansk/idræt. Jeg er også yogalærer, coach og Soul Flow guide. Desuden har jeg mange års arbejdserfaring fra såvel det offentlige, som det private arbejdsmarked.

Jeg har over 50 sessioner bag mig. Sessionerne forgår via samtaleterapi, bevægelse samt krops- og energiarbejde, på stol eller på briks. Det er også muligt at mødes i et digitalt samtalerum, hvis omstændighederne kræver det.

Jeg tilbyder terapi i Charlottenlund (5 min fra station) eller i naturen, hvis det ønskes, forår og sommer.
Pris: Session på 1½ time for kr. 650,-/500,- for studerende & ledige

Skriv til Anemone

Rikke Bergsten tilbyder terapi under uddannelse til psykoterapeut i Køge

Espergærde

Amalie Fjalland

4.-årsstuderende

Fokus på krop, sind og sjæl

Terapi er en effektiv vej til at stå stærkere i din indre kerne og få øjnene op for dine reaktionsmønstre i dit følelsesliv og samvær med andre.

Jeg tager udgangspunkt i de udfordringer, du har lige nu og hjælper dig med at styrke dit eget lys, så du kan opnå en større frihed, ro og indre balance.

Jeg arbejder med forandring gennem samtaleterapi, krops- og energiarbejde enten hos mig, hos dig eller i naturen. Jeg hjælper dig igennem konkrete livskriser og eksistentielle relations- problematikker. Jeg har stor indsigt og personlig erfaring med stress og angst- også hos børn.

Jeg glæder mig til at følge og støtte dig i din rejse hjem i dig selv.

Kontakt mig på tlf. Tlf. 2279 7466

Jeg tilbyder terapi i Espergærde. Pris: 500 kroner for 90 minutter. 

Skriv til Amalie

Carina Patricia Kok tilbyder terapi under uddannelse til psykoterapeut i Roskilde

Roskilde

Carina Patricia Kok

4.-årsstuderende

Terapi for mig er at støtte mennesket til at udfolde dets dybeste ønske. At finde en dyb mening med livet, hvor intet føles tilfældigt, og hvor hvert skridt der tages, fyldes med taknemmelighed og livskraft. At mærke forbundethed med sine medmennesker, naturen og moder jord.

Igennem udfoldelsen opstår der også tilbagetrækninger fra livets nu. Tilbagetrækninger til fortidens minder med dertilhørende følelser, tanker og sansninger, som venter på at
blive set, blive hørt og delt med et kærligt, støttende vidne, i denne kontekst terapeuten.
 
Ved at lære at være med det, som opstår i kroppen, giver det nu mulighed for en større indre rummelighed, balance, forløsning og integration af ny erfaring. Fortidens hændelser vil med tiden blive til en masse diplomer i livets skole og give mennesket en sund ballast i livet. På en og samme tid robust og empatisk, med en masse livserfaring og indre visdom. Med en evne til at rumme dyb sorg og stor livsglæde. Fra at tegne med en enkelt blyant, til at kunne male med hele farvepaletten og selv vælge, hvilket udtryk maleriet skal have. Et smukt maleri i konstant udvikling.

Jeg tilbyder terapi i Roskilde midtby, Algade 28,
i terapeutfælleskabet ” Body, Mind, Peace”. 

Ring eller skriv sms til mig for en uforpligtende og gratis afklarende
forsamtale på tlf. 2941 9115

► Læs mere om mig, min tilgang og diverse priser på min hjemmeside

Skriv til Patricia

Wietske van der Werf tilbyder terapi under uddannelse til psykoterapeut på Nørrebro

Nørrebro

Wietske van der Werf

4.-årsstuderende

Bliver du ramt i følelser uden helt at forstå hvorfor?

Jeg hjælper dig som bliver ramt i følelser uden helt at forstå hvorfor, med at skabe forståelse for hvad der lever i dig, så du opnår en følelse af, at du i dit eget tempo kan skabe forandring i dit liv uden at blive overvældet.

Forandring kan først virkelig ske, når det ubevidste bliver bevidst. Når Krop, Sind og Åndelighed mødes i midten, fører små skridt til nye muligheder og jeg møder dig hele vejen igennem med tålmodighed, nysgerrighed, åbenhed og rummelighed.

Jeg brænder for at støtte og hjælpe dig på din rejse, ved at være et kærligt spejl og se på hvad der gemmer sig inde i dig. Hos mig får du et rum hvor selv det grimmeste er velkommen. For med nysgerrighed og åbenhed kan også dette forvandles når det er klar til det.

Jeg tilbyder terapi på Frederiksberg. Pris: kr. 650,- for 1½ time. 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale på Tlf. 5180 4104

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Wietske

Louise Matthiesen tilbyder terapi i Allerød under uddannelse til psykoterapeut

Allerød

Louise Matthiesen

3.-årsstuderende

Jeg møder dig fordomsfrit, kærligt og nænsomt, når vi sammen udfolder alt det, der længes efter at blive set, hørt og forstået. 

Hos mig er alt velkommen, alle dine tanker og følelser er frie til at blive udtrykt. Følelser som jalousi, vrede, skam eller usikkerhed vil blive set med kærlige øjne.

Når vi som mennesker kan bringe lys på det, der har været gemt væk i mørket, og møde det vi troede ikke måtte være der fra hjertet, begynder en dyb transformation, hvorigennem vi kan tage gaven i smerten hjem, og bære os selv med værdighed og styrke.

Jeg arbejder helhedsorienteret, udfra en dyb forståelse af sammenhængen krop, psyke og sjæl.

Jeg tilbyder terapi i Allerød.
Pris: Session på 1½ time for kr. 300,-

Skriv til Louise

Ida Devi tilbyder terapi i København under uddannelse til psykoterapeut

København

Ida Devi

2.-årsstuderende

Vil du gå en ny vej i livet?

Det kan ind imellem føles udfordrende at være til. Eller som om noget står i vejen for, at drømme og ønsker kan gå i opfyldelse. Måske døjer du med lavt selvværd eller udfordringer i dine relationer? Skam eller svære følelser?

Når vi er villige til at kigge indad, er der altid potentiale for healing og forandring. Der findes nye veje at gå!

I min terapeutiske praksis arbejder jeg med KROP, SIND og SJÆL, som uadskillelige dele af det hele menneske.

Vil vi altid tage udgangspunkt i din situation, og jeg vil som terapeut støtte dig i at mærke din egen indre kraft og vejledning - mod nye horisonter... 

Jeg tilbyder terapi i København. En session koster 400 kr. og varer 90 min.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Ida

Fyn

Terapeut Camilla Kloster Andreasen tilbyder terapi på Fyn - studerende fra Fyn på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Middelfart

Charlotte Grauslund

4.-årsstuderende

I erkendelsen af, at kroppen husker, krydres den almindelige samtale med forskellige kropsterapeutiske tilgange, hvis det passer ind i forløbet, f.eks. kropsenergetisk arbejde på briks. Et andet eksempel kunne være at lade en konflikt i sit liv udfoldes i stående positioner på gulvet, hvorved ens perspektiv udfordres. Desuden kan der evt. inddrages drømme, tegneterapeutiske tilgange af forskellige slags mm.

Jeg er en årgang 65 med fødderne solidt plantet i mulden, og har en grundlæggende tro på, at livet er en gave. Det er bare ikke altid sådan det føles! Mit eget liv har været præget af adskillige rutsjeture - helt ned i kælderen og op igen. Kender til overvægt, stress, dét at miste, misbrug og alvorlig sygdom/handicap i nære relationer.

Som lærer har jeg arbejdet med mange unge og voksne mennesker, for hvem tilværelsen ikke altid har været lutter lagkage, det være sig fra ordblindeudfordringer, koncentrations-forstyrrelser o. lign. - til nytilkomne flygtninge med psykiske udfordringer.

Første gang er en gensidig, afklarende samtale, hvor du får en fornemmelse af, hvem jeg er, og jeg får mulighed for at skønne, om jeg kan støtte dig i din proces, eller om der skal andre og mere erfarne ressourcer til.
Denne samtale varer 45 min. og er gratis.

Jeg tilbyder terapi i Middelfart. Se priser på min hjemmeside.
20 % rabat til studerende og folk på overførselsindkomst

Nysgerrig? Kontakt mig på tlf.: 60 76 36 96 
På hverdage kl. 16.00-16.30. Ellers læg en besked, og jeg kontakter dig.

► Find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Charlotte

Jylland

Lone Ottzen tilbyder terapi i Nordjylland - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Aalborg - Vester Hassing

Lone Maria Nyholm Ottzen

4.-årsstuderende

Sanne Salomonsen synger i sangen ”Hjem”:  ”Som et vers der fandt sin sang” og ”at finde frem til det menneske jeg er”. Ord der rør mig dybt og som giver mening i mit arbejde med terapi og mennesker. Måske længes du efter at finde frem til det menneske du er – at komme hjem?

Stress, depression, sorg, afhængighed eller en krop, der larmer på grund af ubearbejdede oplevelser kan bare skygge så meget, at vi ikke kan se lyset, selvom solen skinner!

Måske har du, ligesom jeg havde det, brug for et kærligt rum og et menneske, der kan være med til at kalde dig hjem igen?

Jeg tilbyder terapi i Nordjylland (Vester Hassing)  Pris kr. 500,00 for en session (1½ time). Ring til mig på +45 22 97 05 57

Skriv til Lone Maria

Anette Beck tilbyder terapi i Århus Hadsten og Randers - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Aarhus - Hadsten

Anette Beck

4.-årsstuderende

Som terapeut møder jeg dig lige der, hvor du er med åbent hjerte. Jeg er nysgerrig på din historie, som den er, uden at være dømmende, men med rummelighed og forståelse.

Mine sessioner kan indeholde forskellige former for samtaleterapi, guidning, kropsterapi, energiarbejde, drømme, tegneterapi m.m. Til alt arbejde med kroppen er der koblet samtale.

Jeg tilbyder træningsterapi i Hadsten mellem Århus og Randers. Mine sessioner 1,5 time og koster 300 kr.

Skriv til Anette

Thea Skembes tilbyder terapi i Skanderborg - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Skanderborg

Thea Skembes

4.-årsstuderende

Jeg tror på, at alt hvad vi skal bruge, for at leve et liv med mening, glæde og overskud, allerede findes i os. Det går aldrig i stykker, det forsvinder ikke, og det har altid været der. Nogle gange forsvinder det bare udenfor vores synfelt, og vi kan komme til at sidde fast i tilstande, der forhindrer os i at leve vores liv glædes- og meningsfyldt.

Som terapeut skaber jeg et rum med tryghed og nærvær. Her kigger vi på og arbejder med det, der må heles og næres, så du kan være i livet med hele dig og udleve dine drømme og potentialer.

Jeg tilbyder terapi I Skanderborg. Sessionerne varer 60-90 min., og koster 300 kr.

▶︎ Find mere inspiration på min hjemmeside

Skriv til Thea

Lotte Pedersen tilbyder terapi i Ryomgård - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Ryomgård, Djursland

Lotte Pedersen

4.-årsstuderende

Livets rejse går op og ned. Den kan være glædesfyldt og sorgfuld. Den kan foregå i lethed og i tungsind. Livet kan passere i et hurtigt tempo eller meget langsomt. Uanset, er alle rejser gennem livet helt unikke. Ligesom du er helt unik med alle dine potentialer, kvaliteter og værdier. Men også såringer og nederlag. Måske har du en længsel efter at genfinde dele af dig, som du tidligt i dit liv har lært at gemme væk; vrede, grådighed, grimhed eller spontanitet??? Ønsker du at sprudle af energi eller måske turde læne dig ind i et andet menneske?

Som terapeut, har jeg fokus på at hjælpe dig til at genfinde de dele af dig, du længes efter. At frisætte livsenergi og potentiale og forløse smerte og udfolde kvaliteter. At hjælpe dig til at forstå din krops signaler. Vende uro til ro eller meningsløshed til meningsfuldhed. At vende tab og sorg til styrke og lærdom og en dyb overgivelse ind i dét, der er sandt for dig.

Jeg tilbyder terapi i Ryomgård, lige midt på Djursland.
Sessioner af 90 minutter for kr. 475,-.
Ring gerne til mig og få en uforpligtende samtale på tlf. 5190 2802

Skriv til Lotte

Gitte Søttrup tilbyder terapi i Viborg - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Viborg

Gitte Søttrup

4.-årsstuderende

Som certificeret spirituel integrativ terapeut er min største ressource, at jeg for 10 år siden som ambitiøs sygeplejerske selv havnede i klientstolen med en følelse af at være handlingslammet og på kanten til døden.

Jeg var alvorligt ramt af stress, depression og angst, hvilket stak dybere bl.a. i form af fortrængte traumer, som jeg ikke havde taget mig af. Min vej tilbage til mig selv, har givet mig mange uvurderlige erfaringer. Det har været med til at forme mig som en empatisk, kærlig og konkret terapeut.

Hos mig vil du som klient, uanset hvad du kommer med, blive mødt af en stor ydmyghed og respekt over, at du viser mig tillid. Jeg ved, hvor svært det kan være, at mærke sig selv og ikke mindst at blive set midt i det allermest sårbare.

Som arbejdsmetode benytter jeg flere forskellige tilgange, og disse kombinerer jeg, så de lige præcis tilpasses dig, og det sted, hvor du er i din proces. Gennemgående for min praksis er dog altid, at jeg udover det mentale (vores tanker) også inddrager følelserne og det kropslige. Det gør jeg, fordi jeg på den måde sikrer, at det du arbejder med, ikke blot bliver husket, men også bliver følt og mærket, hvilket er vigtigt i forhold til at danne nye ”veje” i hjernen (heling).

Terapien foregår i centrum af Viborg.

Pris 450,- for 1½ time. 300,- for studerende på s.u.

Kontakt mig på: tlf. 2094 8726  

Skriv til Gitte

Karoline Marie Jørgensen tilbyder terapi i Odder & Aarhus - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Odder & Aarhus

Karoline Marie Jørgensen

4.-årsstuderende

Jeg har en baggrund som ID Lifecoach, familierådgiver og massageterapeut.

Det dybe møde, der opstår mellem mennesker, når vi åbner op til vores inderste, er det, der optager mig. Herfra kan smerte forløses og længsler udleves som autentiske og kraftfulde potentialer.

Når vi i en tryg og omsorgsfuld relation får mulighed for at blive spejlet og konfrontere de sår, der vækkes, bliver terapien et meget brugbart værktøj, som du kan bruge, når du går fra sessionen.

Mange mennesker er idag enormt reflekterede og gode til at analysere egne mønstre og udfordringer. Alligevel er det svært at få bugt med disse mønstre. Vi rammes igen og igen lige der, hvor det gør allermest ondt. I vores dybeste sår. Terapi hos mig består i mere end at genfortælle din historie. Jeg har en holistisk tilgang til terapien, og arbejder derfor med både krop, sind og ånd, med fokus på nu’et, som fænomenologisk set rummer din fortid og fremtid.  

Jeg tilbyder i øvrigt lifecoaching og familierådgivning - læs mere på min hjemmeside.

Jeg tilbyder terapi i Odder & Aarhus.
Pris kr. 450,- for sessioner à ca. 90 min.
Er du nysgerrig, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 6022 6911

▶︎ Find mere inspiration på min hjemmeside

Skriv til Karoline Marie

Malouna Pedersen tilbyder terapi i Skive - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Skive

Malouna Pedersen

4.-årsstuderende

En evig fascination af mennesket og nysgerrighed på ”det der bor inde i hver enkelt af os” har fulgt mig lige så længe jeg kan huske. I terapien hos mig er der fokus på det hele menneske, hvor krop, sind og spiritualitet hører sammen. Sjælens kraft, kvaliteter og potentiale bor inde i os alle. Hver enkelt af os er noget særligt, smukt og unikt.

Jeg brænder for det dybe ligeværdige møde mellem mennesker, og at støtte andre på deres rejse, så sjælens kvaliteter udfoldes og livet leves i fulde drag.

Min tilgang til terapi er rummende, omsorgsfuld og samtidig direkte konfronterende på kærlig samt støttende vis. Terapi er et samarbejde, hvorved der kastes lys på de udfordringer og mønstre, der spænder ben på livets rejse.  Herved banes der vej for nye indsigter og transformation bliver muligt.

Hvordan det terapeutiske forløb udformer sig er helt individuelt og tilrettelægges i samarbejde med den enkelte klient. Elementer som samtale, kropsterapi, tegneterapi, energiarbejde, familieopstilling og drømmeterapi er blot nogle af de terapeutiske former vi kan benytte.

Mine erfaringer som 3. års psykoterapeutstuderende, sygeplejerske, coach og menneske danner alt sammen grundlaget for mit terapeutiske virke.

Jeg tilbyder terapi i Skive.
Pris kr. 450,- for sessioner à ca. 90 min.
Har du spørgsmål eller vil du bestille tid så ring til mig  på tlf. 2154 3080 

Jeg vil glæde mig til at støtte dig på din rejse.
Kærligst Malouna

▶︎ Besøg min facebook-side

Skriv til Malouna

Anne B. Hellgren tilbyder terapi i Tørring/Uldum - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Tørring/Uldum

Anne B. Hellgren

4.-årsstuderende

For mig hænger kroppen, psyken og sjælen uløseligt sammen, og i vores søgen efter årsagen til vores smerte, hvad enten den er fysisk eller psykisk, må vi omkring alle disse aspekter i os selv.

Kombinationen af at arbejde med kroppen, psyken og sjælen som en helhed giver mulighed for større indsigt, og dermed en dybere og vedvarende forløsning.

Det er vigtigt for mig at skabe et ufordømmende, kærligt og ydmygt rum. Jeg har en stor respekt for alt, der måtte vise sig, og vil nænsomt og ærligt hjælpe dig ind i din rejse mod nye handlemuligheder med mere omsorg og kærlighed for dig selv.

Vi vil, ved hjælp af de metoder der giver mening for dig, finde frem til de redskaber, du har brug for, for at integrere dine nye indsigter i din hverdag og dit liv i det hele taget. Trygge rammer, nærvær, autencitet og respekt er nøgleord for mig som terapeut.

Jeg tilbyder terapi i Tørring-Uldum området.
Session på ca.90 min. for kr. 500,-

Ring for en uforpligtende snak på tlf. 4061 7465 
Bedst ml. kl. 8.30-9.30 og efter 16.00

Skriv til Anne

Knud Thorbjørn Hansen tilbyder terapi i Viborg - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Viborg

Knud Thorbjørn Hansen

3.-årsstuderende

Har du eller en af dine kære problemer med:
♥︎ Kærlighedsrelationer
♥︎ Livsretning & formål med livet
♥︎ Afhængighedsproblemer … så er der hjælp at hente!

Jeg har altid været styret af overbevisningen, at vi alle har en iboende højere kraft, som intet kan bremse, hvis vi blot lytter og ikke hæmmer den. Denne kraft oplever jeg er nært forbundet med vort hjerte - og når vi lever i overenstemmelse med denne, bliver vi fyldt med en ustoppelig sund energi og hjertekraft. Samtidig har jeg en tro på Ubuntu begrebet fra Sydafrika: Vi bliver kun et helt menneske igennem andre!”.

Derfor kalder jeg min terapeutiske klinik: HjerteKraft - relationel terapi, og jeg ser min mission at tænde livsgnisten” i andre og sprede tro, kærlighed og håb.

Hvis, du ikke længere vil ignorere dit hjertets kald, er interesseret i at blive fyldt med hjertekraft og har fundet modet til at turde leve:
- et liv med en retning, hvor du er tro mod dig selv og det du tror på
- i kærlighedsfyldte sunde, nære, gensidigt udviklende relationer
- et meningsfyldt liv med håb og i frihed – uden misbrug

… så vil jeg på en omsorgsfuld, anerkendende og direkte måde hjertens gerne støtte dig på din rejse med at give slip i “gamle” ting. Hjælpe dig med at forvandle stagneret energi fra fortiden, lade din hjertekraft og din bevidsthed blive vakt. Jeg arbejder relationelt, ligeværdigt, helhedsorienteret, kreativt og legende.

Jeg tilbyder Hjertekraft - relationel terapi i Viborg (200 meter fra bus- og togstation) og p-plads lige nedenfor min klinik. 

Kontakt mig: tlf. 4260 8787 

▶︎ Se priser & find mere inspiration på min hjemmeside

Skriv til Knud

Nana Cecilie Brinch Jørgensen tilbyder terapi i Erritsø v.Fredericia- studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Erritsø

Nana Cecilie Brinch Jørgensen

2.-årsstuderende

Mit terapeutiske rum er et værens- og hjerterum. Her er der plads til, at du kan være dig, lige præcis som du er. Med alt hvad du har. Her er der mulighed for at kaste masken af sig for en stund og blive set i alle de lag, der måske ikke er blevet set før. Det er et modets rum, hvor sårbarheden har lov til at folde sig ud og med sin styrke skabe klarhed over dét, der kan opleves svært og smertefuldt.

I mit terapeutiske rum kan du læne dig ind, og opleve dig støttet og båret præcis som dén, du er. Her er alle skygger og egolag også velkomne. De længes sådan efter at blive set og hørt og få deres besyv med i den måde, du lever dit liv på.

I terapien bruger jeg bl.a. familieopstilling med gulvmarkører (sten, filt, figurer mv.), jeg bruger tegneterapi og kropstegninger, visualiseringer, guidninger, meditationer, chakraprocesdans og kropsarbejde/energiarbejde på briksen.

Spirituel integrativ krops- og psykoterapi er en rolig, omsorgsfuld, blid og nede-på-jorden spirituel terapiform.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Kontakt mig: tlf. 5090 8279 

▶︎ Find mere inspiration på min hjemmeside

Skriv til Nana

Susanne Amsinck Jørgensen tilbyder terapi i Aarhus - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Aarhus

Susanne Amsinck

2.-årsstuderende
Medlem af FaDP

Jeg tilbyder psykoterapi og coaching til reduceret pris i min private praksis i Aarhus, som del af min fireårige uddannelse til spirituel integrativ krops- og psykoterapeut ved Tobiasskolen.

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt, tillidsfuldt og fortroligt rum, som emmer af nærvær og støtte foruden nænsom udfordring og retning. Der er styr på faglighed og etik samtidig med, at der er masser af hjerterum til vækst og udfoldelse.

Jeg arbejder med samtale- og kropsterapi og inddrager en bred vifte af forskellige terapeutiske metoder og værktøjer – alt efter mine klienters behov.

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter til at nå deres mål og inderste længsel, og det er en opgave, som jeg går til med stor ydmyghed og respekt.

Mine erfaringer som psykoterapeutstuderende, seniorforsker, personaleleder, biolog, coach, mentor, mor, søster og datter danner tilsammen grundlaget for mit terapeutiske virke. 

Som medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FADP) er jeg forpligtet til at overholder FaDP´s etiske retningslinjer, samt løbende modtage supervision og egenterapi ved professionelle psykoterapeuter.

Jeg tilbyder terapi i Aarhus. Pris kr. 350,- for en session af ca. 90 min. varighed

Kontakt mig for en uforpligtende snak hverdage kl. 9.00-16.00 på tlf. 6054 2525 

Glæder mig til at høre fra dig! 

▶︎ Læs mere om min baggrund & find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Susanne

Sanne Kaiser tilbyder terapi i Fredericia - studerende på Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse

Fredericia

Sanne Kaiser

2.-årsstuderende

Terapi er for mig at forstå mennesker på flere plan; at folde mennesker ud. Kunsten er at komme til roden af en problematik gennem sansning & faglig viden. Jeg lyser på forskellige aspekter for at nå ned til roden. Hvad handler det her egentlig om?

I mit arbejde er jeg meget optaget af de delpersonligheder, som vi alle har. I alle delpersonligheder lever et forsvar, en adfærd, et tændt nervesystem, en længsel, et indre barn, en historie, en læring og en mulighed for at blive mere DIG. Det er mit ønske at hjælpe klienter hjem i sig selv: Hvem er jeg dybest set? Og hvordan vil det være at leve fra kernen?

Jeg møder dig i øjenhøjde, og jeg er ikke mere værd end mine klienter. Jeg har gået min egen vej & min opgave er at lyse på din vej samt favne hele dig & dit liv i mit arbejde.

Jeg har en faglig baggrund som lærer & har de sidste 15 år arbejdet med undervisning & samtaler med udsatte børn & unge, flygtninge samt unge fra psykiatrien.

Jeg tilbyder terapi i Fredericia. Pris kr. 400,- for en session af ca. 90 min. varighed

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale kl. 9.00-17.00 på tlf. 2022  4622 

Glæder mig til at høre fra dig! 

▶︎ Læs mere om min baggrund & find inspiration på min hjemmeside

Skriv til Sanne

Find din terapeut eller psykoterapeut blandt Tobias-Skolens uddannede psykoterapeuter eller psykoterepeutstuderende. Find din terapeut og få tearapi i København, Helsingør, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Hadsten, Randers, Farsø, Ikast, Herning, Grenå, Ry, Esbjerg, Odense og Middelfart.

 

Er du den næste, der lander her?

Kom til gratis Intro-dag