TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse
Den bedste psykoterapeutuddannelse - kom til gratis Intro-dag på Tobias-skolen
UNDERVISNING I
SMUKKE RAMMER
Få plads som psykoterapeutstuderende med krop, sind og sjæl. Intro-dag på Tobias-skolen Århus, København, Jylland, Sjælland
SKAL DENNE PLADS
VÆRE DIN?
Kreativt og levende psykoterapeutuddannelse
KREATIV & LEVENDE
UNDERVISNING
Den bedste psykoterapeutuddannelse- gratis intro-dag om en integrativ psykoterapeutuddannlese
PROCESORIENTERET
DYB & KREATIV
psykoterapeutuddannelse med krop, psyke og sjæl
PSYKOTERAPEUTUDDANNELSE
MED KROP, PSYKE & SJÆL

Indslusning Sjælland NU - betal i 2024!

Der er lige nu et helt særligt tilbud til dig, der ønsker at starte på Psykoterapeutuddannelsen på skolen i Kirke Hyllinge allerede 15. oktober eller 19. november. Du bliver sluset ind på vores lille 1. årgang og betaler ikke uddannelseshonoraret for dit første år før i 2024. Øvrige årgange betales naturligvis løbende som normalt.

Der tilbydes et 2-timers online-møde den 12. oktober klokken 19.00 - 21.00 med skoleleder Lene Ince, for dig der ønsker at få en plads det dette hold. 

Det er et tilbud, vi lige nu kan give 7 kommende studerende, der er klar på en indslusningsplads på et skønt lille hold, der startede i september og lige nu har haft deres første modul.

Det/de moduler, du ikke nåede at tage i år, tager du blot næste gang, de kommer. Aktuelle moduldatoer for årgangen finder du her - scroll ned på siden og klik på hold E 2020 Sjælland.

 

Kontakt

Mail eller ring straks til skoleleder Lene Ince på 28450045 og få en snak om dine muligheder for at få en af de 7 indslusningspladser. Du kan også udforske psykoterapeutuddannelsen nedenfor og på hjemmesiden iøvrigt.

 

Læs om indholdet

► Brochure om psykoterapeutuddannelsen

 

Kort om Tobias-Skolen

Tobias-Skolen er en velfunderet skole, der i 10 år har uddannet Spirituelle Integrative Krops- & Psykoterapeuter. Skolens mission er at udddanne psykoterapeuter, der står solidt fagligt funderet, med en høj etik og et sundt fundament i egen krop, sjæl og psyke.

Vi sigter mod høje standarder og søger til stadighed, at være med til at hæve kvaliteten af psykoterapeuter samt psykoterapeutiske uddannelser i Danmark. Det gør vi blandt andet således:

  • Vores uddannelse indeholder næsten dobbelt så mange timer, som det er krævet af de tværministerielle kriterier fra 2004, og næsten 50% flere timer end kravene om at blive Reg. Psykoterapeut i FaDP-regi. Skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.
  • Vi har høje standarder i forhold til supervision, egenterapi samt årlige evalueringssamtaler og årlige eksaminer.
  • Vores færdighedstræning er struktureret, effektiv og ledes af færdiguddannede psykoterapeuter.
  • Vi vægter, at være en lille skole med et nært forhold til vores studerende, fordi vi mener, det er en forudsætning for at kunne se, nære og gøde de terapeutiske spirer, der ligger latent i den enkelte.

▶︎ Bliv afklaret - se vores guide til sammenligning af psykoterapeutuddannelser.

 

Vil du hellere starte til foråret i 2022 så tilmeld dig vores gratis intro-dag her.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til skoleleder Lene Ince på 2845 0045

Skriv en mail til Lene