TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Praksisgruppe

Praksisgruppeforløb er for dig, der ønsker at arbejde fokuseret med at frembringe og bevidstgøre din mission og forme samt søsætte en sund praksis/virksomhed indenfor den terapeutiske branche.

Vi arbejder med at fundere dit virke og din virksomhed ud fra hver enkelt chakras potentialer og psykospirituelle område og vi arbejder på det helt konkrete plan i forhold til dét at komme ud med dig og det, du gerne vil.

Praksisgruppe

Praksisgruppeforløb - Dyb, kreativ og konkret opstart af dit virke - v/Lene Ince.

PT LUKKET FOR TILGANG

Tobias-Skolen arbejder fokuseret med at fundere dit virke og din virksomhed ud fra hver enkelt chakras potentialer og psykospirituelle område. Dermed arbejder vi også dybt med de individuelle indre ”blokeringer”, angst, modstand eller umodenhed, der bor i det enkelte chakra og som har negativ indflydelse på din styrke og evne til at tiltrække dig klienter og/eller kursister.

Tobias-Skolen arbejder ligeledes på det helt konkrete plan i forhold til dét at komme ud med dig, og det du gerne vil – både ud fra de enkelte chakras, med musik, procesdans, kreative opstillinger og med forretningsplaner, spændende og velfunderede målsætninger samt budgetter. Vi kommer med andre ord hele vejen rundt om dig og dit virke, og du bliver en del af en gruppe, hvor hver enkelt både støtter og bliver støttet og næret i sin udfoldelse.

Der vil imellem hver mødegang være enkelte, væsentlige hjemmeopgaver i forhold til at manifestere dit virke som terapeut, kursusholder eller hvad nu dit kald er.

Der bliver altså stillet skarpt på dit virke som sådan og med det formål at manifestere din mission!

Praktisk Info: 

Forløbet består af 7 mødegange fordelt på ca. 10 måneder - dernæst nogle mødegange med større intervaller alt afhængigt af gruppens behov. Vi mødes hverdage 9.30-15.00. Hver mødegang koster 1000,-, og du binder dig for de første 9 mødegange, derefter formes gruppen efter behov. Vi bliver en lille tryg og gensidigt støttende gruppe på ca 5 - alle med ønsket om et virke (individuelt eller med grupper) inden for den terapeutiske branche. 

Er du elev på Tobias-Skolen, tæller hver mødegang for 2 timers supervision.

Læs om vores andre spændende kurser

 

Tilmelding & Spørgsmål