TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Praksisgruppe

Praksisgruppeforløb er for dig, der ønsker at arbejde fokuseret med at frembringe og bevidstgøre din mission og forme samt søsætte en sund praksis/virksomhed indenfor den terapeutiske branche.

Vi arbejder med at fundere dit virke og din virksomhed ud fra hver enkelt chakras potentialer og psykospirituelle område og vi arbejder på det helt konkrete plan i forhold til dét at komme ud med dig og det, du gerne vil.

Praksisgruppe

Praksisgruppeforløb - Dyb, kreativ og konkret opstart af dit virke - v/Dorte Eldrup.

Ny gruppestart 2021 - Sjælland og Jylland

Dette forløb er skræddersyet dig, der ønsker at arbejde fokuseret med at frembringe og bevidstgøre ”din indre terapeut” og forme samt søsætte en sund praksis/virksomhed henover det næste års tid – på alle plan.

Så kan du mærke, at du er klar til at manifestere og/eller blive mere klar på din mission og dit kald og dit virke, så er dette forløb måske noget for dig.

Tobias-Skolen arbejder fokuseret med at fundere dit virke og din virksomhed ud fra hver enkelt chakras potentialer og psykospirituelle område. Dermed arbejder vi også dybt med de individuelle indre ”blokeringer”, angst, modstand eller umodenhed, der bor i det enkelte chakra og som har negativ indflydelse på din styrke og evne til at tiltrække dig klienter og/eller kursister.

Tobias-Skolen arbejder ligeledes på det helt konkrete plan i forhold til dét at komme ud med dig, og det du gerne vil – både ud fra de enkelte chakras, med musik, procesdans, kreative opstillinger og med forretningsplaner, spændende og velfunderede målsætninger samt budgetter.

Vi kommer med andre ord hele vejen rundt om dig og dit virke, og du bliver en del af en gruppe, hvor hver enkelt både støtter og bliver støttet og næret i sin udfoldelse.

Der vil imellem hver mødegang være enkelte, væsentlige hjemmeopgaver i forhold til at manifestere dit virke som terapeut, kursusholder eller hvad nu dit kald er.

Der bliver altså stillet skarpt på dit virke som sådan og med det formål at manifestere din mission!

Praktisk Info: 

Forløbet består af 10 mødegange fordelt på ca. 10-12 måneder. Vi mødes hverdage (se nedenfor).

Hver mødegang koster kr. 1.100,-, og du binder dig for de 10 mødegange, derefter formes gruppen efter behov. Vi bliver en lille tryg og gensidigt støttende gruppe på ca 6-8 deltagere - alle med ønsket om et virke (individuelt eller med grupper) inden for den terapeutiske branche. 

Det er Dorte Eldrup, der med sin ekspertise, sin terapeutiske erfaring samt manifestation af eget virke ret hurtigt efter færdiggørelsen af sin egen uddannelse, der kører praksisgruppen. Dorte var desuden med på Tobias-Skolens første praksisgruppe, og både konceptet og indholdet er det samme, som det oprindelige. Dog bliver det tilpasset gruppen løbende. 
 

DATOER FOR PRAKSISGRUPPEN JYLLAND 2021:

Alle dage fra klokken 9.30 til 15.00

8. september

20. oktober

16. november 

15. december

Der kommer yderligere 6 datoer fordelt i foråret 2022. 
 

DATOER FOR PRAKSISGRUPPEN SJÆLLAND 2021:

Alle dage fra klokken 9.30 til 15.00        

21. september 

12. oktober    

2. november   

1. december   

Der kommer yderligere 6 datoer fordelt i foråret 2022. 

Tilmelding & Spørgsmål