TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Retræter - Porten til sjælen - hvem er du?

Tobias-Skolen tilbyder årlige intensive retræter for par og enkelt-individer. Disse aktiviteter er åbne for alle og giver altså dig, der måske ikke har "behov" for en hel uddannelse, mulighed for at deltage. Tilmelding er nødvendig til samtlige arrangementer. 

Kom på retræte - deltag i retræte og retreats på Tobias-Skolen

D. 4. - 8. august samt d.25.-29. august - Jylland

Sommerretræte "Porten til Sjælen"

En absolut transformerende og enestående retræte med mulighed for at gå meget dybt i din personlige og sjælelige udvikling og/eller i udfoldelsen og fordybelsen af kærligheden, hvis I er et par, der deltager.

Retræten har til formål at bringe dig tættere på kernen af, hvem du dybest set er - at give dig direkte oplevelser af livet, kærligheden og din essens eller mest sande natur.

Denne retræte rummer kraftfuldt arbejde med dig selv både i krop, sind og ånd. Strukturen er - når du overgiver dig ind i den - ekstremt effektfuld og kan hjælpe til dybe gennembrud hos dig selv eller i jeres parforholdet, hvis I deltager som par. 

Vi har i løbet af de sidste år gjort os gode erfaringer med at inddrage øget, individuel støtte, kropsberøring og energiarbejde, til at hjælpe gennembrud og til at lette svære passager undervejs. I 2021 gentager vi succesen med at forstærke netop denne støtte i form af kropsterapi udført af Krops- & Psykoterapeuter uddannet fra Tobias-Skolen og som alle selv har været igennem processen.

Hvis I er et par, har I mulighed for at dykke ned i spørgsmålet "Hvad er Kærlighed?" i stedet for "Hvem er du?". En mulighed for at udfolde kærligheden, dybderne og nærværet i jeres parforhold. 

​En tilstrækkelig beskrivelse af retræten, finder du/I nedenfor som pdf, ligesom Jake Chapmanns skønne bog om hans første retræte-oplevelse kan downloades som pdf herunder. Derudover har både magasinerne Prana, Liv & Sjæl samt Psykologi bragt artikler om netop Tobias-Skolens Porten til Sjælen-retræter.
Dem kan du finde under menuen inspiration.

Praktisk:

Du kan tilmelde dig en af følgende retræter:

4. - 8. august 2021 eller
25.-29. august 2021
 

 

Retræten afholdes fra onsdag sidst på dagen til søndag klokken 15.00. 

Du har mulighed for at overnatte i fælles værelser eller du kan medbring eget telt og opnår teltrabat på kr. 500,00.

Pris & tilmelding:

Prisen for en plads på sommer-etræten i 2021 er kr. 5.900,- og inkluderer superskøn vegetarmad,  kropsterapeutisk session, intenst retræteforløb fra onsdag aften til søndag eftermiddag. Tilmeld dig via linket nedenfor. Hvis du ønsker eneværelse, kan du medbringe dit eget telt og tilmed få 500,- i rabat.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte skolen på telefon eller mail.
 

Hent tilmeldingsskema her