TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Terapigruppe for mænd

Mand dig op Mand! Er du træt af at lede efter din maskulinitet i fordomsforsnævrende floskler om, hvad det vil sige at være en rigtig mand? Er du fed up af, at få en lidt for lille hønsestrik presset ned over din krop i forsøget på, at finde dit indre kvindelige modstykke?

Skal 2018 være året, hvor dit indre bryllup af stærk maskulin og sund feminin skal stå?  Hvis du er klar til at udfolde den mand, du dybest set er uanset om han er gorilla, poet eller hyggefætter og samtidig også har lyst til at arbejde med dine latente feminine spirer?

Så er Tobias-Skolens terapeutiske mandegruppe måske lige noget for dig. Gruppen er ledet af Psykoterapeut og Mand med mange års erfaring i begge dele, Kim Henriksen.

Der er åbent for både studerende og ikke-studerende på Tobias-Skolen. Maksimum 6 deltagere. Gruppen sættes igang, når der er nok tilmeldte.

Du kan forhåndstilmelde dig og få praktisk information nederst på siden her. 

Tilmelding er ikke bindende, men er naturligvis under forudsætning af, at du kan de datoer, der bliver planlagt fremadrettet. 

Mand dig dog op Mand….. Terapeutisk mandegruppe på Tobias-Skolen.

6 mødegange på Tobias-Skolen i Jylland

Terapigruppe for mænd

 

Terapeutisk mandegruppe-forløb v/ Kim Henriksen.

Tilmeld dig og fat mod, konfrontér dig selv og bliv en del af dette kærlige, kreative fællesskab af mænd, der støtter og udfordrer hinanden til at stå solidt plantet i egen maskuline og autentiske kerne.

Vi er maks. 6 mænd i gruppen og mødes på fastlagte datoer en gang om måneden. Tidspunktet er 16.30.21.00. Datoer bliver fastlagt, når der er tilmeldinger nok.

Formålet med mandegruppen er, at opbygge et trygt og tillidsfuldt rum hvori individuel terapi og selvudvikling kan tage form.

Hvis du ligesom os, har lyst til at arbejde med din dybeste essens, og give livet endnu mere fylde og mening. Udfolde dine dybeste ønsker som mand. Leve hvad det vil det sige at være en fri mand. Turde være både kærlig, legende, kraftfuld, empatisk og sårbar, naturlig, afslappet og fri? Hvis også du trænger til lidt mere væren og hvile i dit eget selskab samt i respektfuldt ligeværd med andre, så join in!

Individuel terapi på skift

Du får mulighed for at arbejde terapeutisk med dig selv med de udfordringer du har lige nu eller har mødt din på vej. Det kan være, konflikter i dine relationer eller i forhold til sexualitet og kærlighed, vrede, sorg, glæde, balancen mellem ansvar og frihed, selvværd, kriser i livet, stress, meningsløshed, ensomhed, sår og svigt fra barndommen eller hvad som helst, der fylder for dig.

Gruppeproces og fælles erfaringer

De temaer, der kommer op i de individuelle terapier, arbejder vi videre med i gruppen. Vi undersøger, hvordan de spejler sig i os som mænd og i vores hverdagsliv.

Vi deler erfaringer og ser sammen på vores egne indre mandebilleder og forestillinger. På hvad vi har med hjemmefra og fra kulturen ,og hvad det har givet os af frustrationer og konflikter.

Vi arbejder med at afdække, fremelske og integrere de mere feminine og sjælelige kvaliteter i det at være mand.

Krop, meditation og energi

Vi laver krops-, meditations- og energiøvelser for herigennem at skabe sundere kontakt og mere flow, der hvor der måtte være blokeringer og fastlåsthed.

Naturens kraft og afslappet nærvær om bålet

Når vejret er til det vil vi være ude, åbne sanserne og mærke naturens kraft til gavn for vores fysiske og mentale sundhed.  Vi samles omkring bålet og skaber et ægte nærværende mande fællesskab, et kammeratskab, hvor vi ikke behøver at præstere eller konkurrere for at hævde os, gemme os eller føle os gode nok. Her kan vi både være sårbare og kraftfulde på én gang. Seriøse og legende, humoristiske og alvorlige Kort sagt være os selv uden at behøve at forstille os.

 

"Jeg glæder mig til at møde dig"

                                              Kim Henriksen

 

Praktisk information om mandegruppen på Tobias-Skolen i Jylland

Vi mødes på fastlagte datoer (fastlægges ved opstart) klokken 16:30 - 21:00. 

Pris:

Hver gruppedag koster 850,-. Du tilmelder dig hele forløbet uanset eventuelt fravær. Beløbet overføres til Tobias-Skolens konto efter hver gruppedag. Du kan også vælge at overføre de samlede rater inden forløbets opstart.

Er du studerende på Tobias-Skolen, så tæller deltagelse som en del af din egenterapi (2 lektioner/1,5 t. hver gang).

Besøg www.tobias-skolen.dk

Tilmeld dig her!

På Lenes Blog kan du læse om psykoterapi og danmarks bedste psykoterapeut uddannelse

Intro-dag om uddannelsen

Er du interesseret i Tobias-skolens uddannelse til integrativ krops- og psykoterapeut, så kom til gratis introduktionsdag om uddannelsen.

Tilmeld dig næste intro-dag her!