TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Terapi-gruppe

Ønsker du at udvikle dig sammen med andre i et levende terapeutisk rum?

”Vi dannes, såres og heles i relationer ”!

Ud fra denne grundforståelse af mennesket og med respekt og anerkendelse for det stærke felt der skabes i terapeutisk orienterede grupper, inviterer jeg dig hermed til at være med i en fortløbende terapigruppe.

Terapi-gruppe

Terapigruppe både i Jylland & på Sjælland

Gruppen vil udelukkende bestå af studerende, både fra Tobias-Skolen og andre psykoterapeutuddannelser.

6 deltagere, der ønsker at gå dybt i deres egne terapeutiske processer i et levende rum, hvor alle støtter hinanden på forskellig vis. Både igennem det at være autentisk spejl, kærligt vidne, igennem gruppedynamiske øvelser, igennem terapeutisk opstillingsarbejde, og hvad der ellers måtte opstå i feltet.

Det er Dorte Eldrup, der kører terapigruppen på Tobias-Skolen. Dorte har fulgt mig i mit virke igennem de sidste 11 år og har i den grad adopteret og integreret Tobias-Skolens levende, integrative og dybe terapeutiske form. Derudover har Dorte en sjælden set balance imellem det faderterapeutiske og det moderterapeutiske samt en formidabel evne til at arbejde terapeutisk med grupper.

Som facilitator af gruppe- og individuelle processer stiller Dorte sig også til rådighed som ”model” for, hvorledes terapi kan udføres. På den måde er der både mulighed for at hente næring til din egen terapeutiske proces samt næring til din rolle som kommende Psykoterapeut, altså et supervisorisk udbytte også.

Gruppen kører en hel dag/aften på nedenstående datoer og du melder dig til et forløb på 8 mødegange ad gangen. Dette sikrer at vi kan gå i dybden sammen indenfor en stabil ramme. Efter de 8 mødegange er der mulighed for at forlade gruppen og ligeledes mulighed for indtag af nye gruppemedlemmer.

Fornemmer du at det er tid til at supplere/ændre din individuelle egenterapi med det intense gruppeterapeutiske arbejde? Har du relationelle issues, der lettest finder vej til overfladen i gruppesammenhænge? Ja, så hører vi gerne fra dig, også hvis du har brug for at vide mere. Er du bare klar, kan du tilmelde dig på mail via linket herunder.

Tilmelding til forløbets første 8 gange er bindende for alle mødegange, uanset årsag til fravær.

Pris: kr. 1.100,00 pr. mødegang

Se datoerne for forløbet på Sjælland og forløbet i Jylland herunder

Er det tid for dig til at være en del af en terapeutisk vækstgruppe?


Datoer for Terapigruppen i Jylland (alle dage klokken 16.00 - 21.30)

7. september      

5. oktober        

4. november      

23. november     

20. december    

Resterende 3 gange i 2022 udmeldes senest 1. april 2021

 

Datoer for Terapigruppe på Sjælland (alle dage klokken 12.00 - 17.30)

20. september   

11. oktober      

1. november     

30. november  

10. januar        

Resterende 3 gange i 2022 udmeldes senest 1. april 2021
 

Grupperne oprettes ved minimum 4 og max 6 deltagere.

Der er deadline for tilmelding 1. juni 2021.

Tilmelding & Spørgsmål