Danmarks bedste psykoterapeuter?

Tobias-Skolen uddanner nogle af Danmarks mest velfunderede psykoterapeuter. Hvis du vælger at tage din psykoterapeutuddannelse på Tobias-Skolen, vil du få en uddannelse med nærvær, etik og høj faglighed.

Tobias-Skolen er Reg. uddannelsested og medlem af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter), som er den eneste psykoterapeutiske brancheforening i Danmark, godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at registrere psykoterapeuter og psykoterapeutiske uddannelser.

Tobias-Skolen tilbyder en psykoterapeutuddannelse, der på alle planer søger kvalitet, etik og høje standarder. Skoleleder Lene Ince og et kompetent team af undervisere og assistenter står klar til at løfte denne opgave. Skolen prioriterer et højt antal modultimer, relativt små hold, en erfaren supervisor, sygdomslære og meget mere. Læs mere om uddannelsens indhold her.

Under din uddannelse på Tobias-Skolen vil du få klienterfaring. Vi støtter dig i at opbygge en praksis allerede under din uddannelse, så du er godt rustet til at springe ud som færdiguddannet psykoterapeut.  

Vi værner om den enkelte elev på rejsen til hvordan bliver jeg psykoterapeut?

Tobias-Skolen værner om sine elever

Skolen er et mindre uddannelsesinstitut, hvor alle kender alle inklusiv skolens leder Lene Ince. Som psykoterapapeut-studerende på skolen kan du være sikker på, at du bliver fulgt på tæt hold. Vi lægger stor vægt på, at hver enkelt studerende bliver støttet og fulgt i processen mod sit unikke udtryk som psykoterapeut.

På Tobias-Skolen vægter vi, at du som studerende får evalueringssamtaler samt at skolelederen er tilgængelig. Derudover arbejder underviserteamet tæt sammen med assistenterne, så de i samarbejde er med til at løfte den enkelte elev og følge den enkelte elevs udvikling.

Kom og dan dine egne indtryk af alt fra faglighed til menneskelighed på en af vores gratis introdutionsdage. 

Læs mere om gratis intro-dage

et holistisk menneskesyn danner rammerne om Tobias-skolens Psykoterapeutuddannelse

Filosofi og terapiform

Hvis du vælger at blive Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut på Tobias-Skolen, får du en baggrund der er funderet i et holistisk menneskesyn. På uddannelsen arbejder du med en dyb forståelse af samspillet mellem krop, sind og sjæl. Uddannelsen på Tobias-Skolen tager udgangspunkt i et velfunderet terapeutisk arbejde baseret på en integrativ terapiform. Læs mere om grundtanken bag vores psykoterapeut uddannelse.

Læs om grundtanken bag uddannelsen