TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Nytårsceremoni - 20. januar & 12. år i træk

Her midt i januar, når dine nytårs-intentioner måske trænger til et boost, griber vi nuet og fanger årets øjeblikke med en smuk nytårsceremoni. Lad os sammen bruge dagen på at markere årets afslutning og det nye års begyndelse og invitere det - til hver en tid  iboende potentiale -  for at udfolde den, vi dybest set er, frem i lyset. I år foregår ceremonien på skolen på Sjælland.

søndag d 20. januar kl. 13.30 - 18.00 - Sjælland

Nytårsceremoni

 

Tag afsked med 2018 og sæt stærk retning for 2019 - I år faciliteres ceremonien af Maria Jalksø

Det er 12. år i træk, at Tobias-Skolen inviterer til nytårsceremoni og vi glæder os til igen i år at se mange nye og gamle ansigter denne dag.

Vi vil, traditionen tro, arbejde på bevidst at integrere indtryk og oplevelser fra det gamle år og ligeledes tage afsked med det, der ikke længere skaber mulighed for - eller som måske nærmere blokerer for - vores videre vækst.

Vi vil arbejde med meditative refleksioner og guidninger, med afklarende spørgsmål igennem dyads samt med smukke ceremonier, der i skøn forening danner en bevidst bearbejdning af oplevelser og processer fra 2018 og som ikke mindst sætter bevidst retning for 2019. På den måde tager vores mål, ønsker og intention afsæt et sted dybt i vores hjerte og sjæl og skærper det fokus, der rettes mod kommende øjeblikke.

Nytårsceremoni er for alle og der er rift om pladserne, så reservér nu. Kom og nyd en smuk og givende proces og start året med bevidsthedens lys tændt.

 

Tilmelding nødvendig.

Deltagelse koster 450,- og inkluderer både snacks, te/kaffe samt himmellys. 

Tilmeld dig via knappen herunder. Du modtager herefter en faktura med betalingsoplysninger. Tilmelding er bindende. 

Læs om vores andre spændende kurser

 

Tilmeld dig her

Lenes blog om psykoterapi, familieopstillinger og verdens bedste psykoterapeutuddannelse

Lenes Blog

Har du spørgsmål om din vækst spirituelt eller personligt eller mere generelle tanker om terapi,
modtager jeg dem gerne og svarer dig anonymt på bloggen.

Læs Bloggen