TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Nytårsceremoni - For 12. år i træk!

I år afholder vi vores populære nytårsceremoni både  i Jylland og på Sjælland! 

D. 29. december mødes vi atter på Tobias-Skolen i Jylland  med den intention at gribe nuet og fange det forgangne års øjeblikke med en smuk nytårsceremoni. Det samme gør vi d. 20. januar på Tobias-Skolen Sjælland - netop på det tidspunkt, hvor dine nytårsfortsætter måske kunne trænge til et kærligt boost fra et dybt og centreret sted i dig.

Lad os sammen bruge dagen på at markere afslutningen af 2018 og 2019´s begyndelse. Lad os invitere det - til hver en tid  iboende potentiale -  for at udfolde den, vi dybest set er, frem i lyset. 

Lørdag d. 29. december kl. 13.30 - 18.00 - Jylland & søndag d. 20. januar 13.30-18.00 på Sjælland

Nytårsceremoni

 

Tag afsked med 2018 og sæt stærk retning for 2019 - I år faciliteres ceremonien på Sjælland af Maria Jalksø & i Jylland af Lene Ince

Det er 12. år i træk, at Tobias-Skolen inviterer til nytårsceremoni, og vi glæder os til igen i år at se mange nye og gamle ansigter denne dag.

Vi vil, traditionen tro, arbejde på bevidst at integrere indtryk og oplevelser fra det gamle år og ligeledes tage afsked med det, der ikke længere skaber mulighed for - eller som måske nærmere blokerer for - vores videre vækst.

Vi vil arbejde med meditative refleksioner og guidninger, med afklarende spørgsmål igennem dyads samt med smukke ceremonier, der i skøn forening danner en bevidst bearbejdning af oplevelser og processer fra 2018 og som ikke mindst sætter bevidst retning for 2019. På den måde tager vores mål, ønsker og intention afsæt et sted dybt i vores hjerte og sjæl og skærper det fokus, der rettes mod kommende øjeblikke.

Nytårsceremoni er for alle og der er rift om pladserne, så reservér nu. Kom og nyd en smuk og givende proces og start året med bevidsthedens lys tændt.

 

Tilmelding nødvendig.

Deltagelse koster 450,- og inkluderer både snacks, te/kaffe samt himmellys. 

Tilmeld dig via knappen herunder. Du modtager herefter en faktura med betalingsoplysninger. Tilmelding er bindende. 

Læs om vores andre spændende kurser

 

Tilmeld dig her

Lenes blog om psykoterapi, familieopstillinger og verdens bedste psykoterapeutuddannelse

Lenes Blog

Har du spørgsmål om din vækst spirituelt eller personligt eller mere generelle tanker om terapi,
modtager jeg dem gerne og svarer dig anonymt på bloggen.

Læs Bloggen