TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Sjælerum - Nær dit nervesystem

Ved du præcist hvor vigtigt nervesystemet er for din fysiske & psykiske trivsel? Og vil du lære, hvad du kan gøre for at skabe en sundere dans i nervesystemet, og dermed opnår større trivsel på alle plan?

På bare én dag, får du en dyb forståelse af, hvordan nervesystemet er dannet i nær relation med din mor helt tilbage til fostertilstanden og siden i relation med andre omsorgsgivere. Og du vil forstå, hvordan netop denne tidlige prægning, har betydning for din trivsel i dag. Bedst af alt er det, at du rent faktisk kan gøre noget for at skabe et sundere nervesystem!

 

 

Hvad videnskaben er ved at finde ud af nu er, hvor helt essentielt nervesystemet er, for vores fysiske sundhed og for vores følelsesmæssige trivsel og balance.

Nervesystemet styrer samtlige indre organer og er samtidig påvirket af vores psykiske tilstande og tidlige prægninger. Det betyder at alt lige fra stress til gamle traumer ligger  som en bombe under et nervesystem, hvilket igen præger de impulser, der går fra nervesystemet ud til kroppens organer.

Du vil på denne levende dag med Monica Winther komme helt nær dit eget nervesystem og danne dig et billede af, om dit nervesystem er i kontinuerlig alert-mode, om det er frosset og stivnet eller om du befinder dig i en konstant tilstand af kollaps.

Samtidig vil du få øvelser, der går direkte ind og arbejder på en genoprettelse den stille og rolige dans, der burde være i dit nervesystem.

Kender du til fysisk eller følelsesmæssig mistrivsel i dit eget liv? Eller arbejder du med mennesker som terapeut eller andet og har brug for at forstå, hvad der i nervesystemet kunne ligge til grund for dine klienters problematikker? Så er denne dag et absolut must at være med til.

Underviser: På Tobias Skolen: Psykoterapeut & Sygeplejerske Monica Winther

Sjælland lørdag d. 1. december

Sjælerum - Nær dit nervesystem

Dato: NY DATO! lørdag d. 1. december  (8. september & 3. november er overtegnet)

Sted: Tobias-Skolen, Kyndeløse Strandvej 22. 4070 Kirke Hyllinge 
Pris: Deltagelse koster 450,- kroner og inkluderer frugt, te/kaffe samt frokost. Efter tilmelding vil du modtage en faktura på beløbet.Tilmelding er gældende, når beløbet er overført til skolens konto.

Tilmeld 1. Dec. her

Lene inces blog om psykoterapi og psykoterapeut uddannelse

Se alle Tobias-Skolens kurser her

Det sker ...