TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Neuropatologi & Psykosomatik

100 timers absolut velvalgt og konkret viden omkring psykosomatik, sygdomslære og sammenhængen imellem traumer, nervesystem, krop & sind! Målrettet undervisning for alle psykoterapeuter, terapeuter, behandlere eller ditto studerende! Har du brug for mere viden om, hvad der sker i din klients krop, i forbindelse med sygdom? Har du behov for at få en dybere forståelse af de mulige følelsesmæssige og traumerelaterede medårsager til sygdom? Her er endelig et skræddersyet forløb, der giver dig netop det!

Forløbet kører i lige år på Tobias-Skolen Jylland og i ulige år på skolen på Sjælland.

Jylland sepember, november 2018 og januar 2019 - Sjælland januar, marts, maj 2019

100 timers velvalgt knowhow for alle terapeuter!

Oplev, hvor medrivende og vedkommende det faktisk kan være, at lære om noget så umiddelbart knastørt som neuropatologi & psykosomatik.

Forløb Tobias-Skolen Jylland starter 2018:
2018   27. - 30. september
2018     8. - 11. november
2019     3. -   6. januar

Forløb Tobias-Skolen Sjælland starter 2019:
2019     31. januar - 3. februar
2019     21. – 24. marts
2019     2. – 5. maj

Denne spændende rejse ind i neuropatologien og krop-psyke sammenhænge, tager sit afsæt i fosterets udvikling af hjerne og nervesystem, det tidlige samspil med omsorgspersoner, og dets betydning for en sund udvikling af nervesystemet og hjernen. Vi følger det dysregulerede nervesystem og følgevirkningerne heraf rundt i kroppens forskellige væv, organer og strukturer, for at forstå, hvordan traumer i opvæksten og senere i livet, kan ende i konkrete sygdomstilstande.

Vi dykker ned i de mest gængse sygdomme og forstår deres konkrete og helt ortodokse udtryk. Dette kobles med teorier/teoretikere, der kan bidrage til en samlet og mere holistisk og psykologisk orienteret forståelsesramme af sygdomsbilleder: Stephen Porges, den neuroaffektive forståelsesramme, Lisbeth Marchers udviklingsteori, Stern & Schores opdagelser og Bowlbys udviklingsteorier, epigenetikken og andre væsentlige teorier har deres faste plads i forløbet her.

Spændende, levende & vedkommende underviser er:
Psykoterapeut & sygeplejerske Monica Winther

Læs her detaljeret beskrivelse af indhold

Pris: Hele forløbet koster 12.000,-.
Er du tidligere/kommende eller nuværende studerende på Tobias-Skolen gives rabat på 3.100, således, at prisen er 8.900,-. Se betalingsmuligheder på tilmeldingslinket. Her står ligeledes undervisningstiderne.
 Der er kun en enkelt ledig plads på forløbet i Jylland 2018.  

Lene inces blog om psykoterapi og psykoterapeut uddannelse

Se alle Tobias-Skolens kurser her

Det sker ...