TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse

Neuropatologi & Psykosomatik

100 timers absolut velvalgt og konkret viden omkring psykosomatik, sygdomslære og sammenhængen imellem traumer, nervesystem, krop & sind! Målrettet undervisning for alle psykoterapeuter, terapeuter, behandlere eller ditto studerende! Har du brug for mere viden om, hvad der sker i din klients krop, i forbindelse med sygdom? Har du behov for at få en dybere forståelse af de mulige følelsesmæssige og traumerelaterede medårsager til sygdom? Her er endelig et skræddersyet forløb, der giver dig netop det!

Forløbet kører i lige år på Tobias-Skolen Jylland og i ulige år på Tobias-Skolen på Sjælland.

Næste forløb på Sjælland nov, dec og jan 2021/22. Forløbet kører i Jylland efterår 2022.

100 timers velvalgt knowhow for alle terapeuter!

 

Oplev, hvor medrivende og vedkommende det faktisk kan være, at lære om noget så umiddelbart knastørt som neuropatologi & psykosomatik.

Datoerne for næste forløb på Tobias-Skolen på Sjælland 2021 er:

1. modul 11.-14 nov. 2021

2. modul 9. - 12. dec. 2021

3. modul 6. - 9. jan. 2022

Forløb på skolen i Jylland kommer i efteråret 2022.

Denne spændende rejse ind i neuropatologien og krop-psyke sammenhænge, tager sit afsæt i fostrets udvikling af hjerne og nervesystem, det tidlige samspil med omsorgspersoner, og dets betydning for en sund udvikling af nervesystemet og hjernen. Vi følger det dysregulerede nervesystem og følgevirkningerne heraf rundt i kroppens forskellige væv, organer og strukturer, for at forstå, hvordan traumer i opvæksten og senere i livet, kan ende i konkrete sygdomstilstande.

Vi dykker ned i de mest gængse sygdomme og forstår deres konkrete og helt ortodokse udtryk. Dette kobles med teorier/teoretikere, der kan bidrage til en samlet og mere holistisk og psykologisk orienteret forståelsesramme af sygdomsbilleder: Stephen Porges, den neuroaffektive forståelsesramme, Lisbeth Marchers udviklingsteori, Stern & Schores opdagelser og Bowlbys udviklingsteorier, epigenetikken og andre væsentlige teorier har deres faste plads i forløbet her.

Spændende, levende & vedkommende underviser er:
Psykoterapeut & sygeplejerske Camilla Helena Brinch

Læs her detaljeret beskrivelse af indhold

Pris: Hele forløbet koster 12.000,-.
Se betalingsmuligheder på tilmeldingslinket. Her står ligeledes undervisningstiderne.

Lene inces blog om psykoterapi og psykoterapeut uddannelse

Se alle Tobias-Skolens kurser her

Det sker ...