TOBIAS-SKOLEN
Krops- & psykoterapeut-uddannelse
Den bedste psykoterapeutuddannelse - kom til gratis Intro-dag på Tobias-skolen
BLIV PSYKOTERAPEUT
I SMUKKE RAMMER
Hør mere om uddannelsen på Sjælland
Få plads som psykoterapeutstuderende med krop, sind og sjæl. Intro-dag på Tobias-skolen Århus, København, Jylland, Sjælland
Kreativt og levende psykoterapeutuddannelse
Den bedste psykoterapeutuddannelse- gratis intro-dag om en integrativ psykoterapeutuddannlese
SAMTALE -
ET RUM FOR VÆKST!
Tilmeld dig gratis Intro-dag i Jylland

Velkommen til gratis Intro-dage

INTRO-DAGE, INDSLUSNINGSPLADSER, MERIT-OPTAG & HOLDSTART

På Tobias-Skolen har vi holdstart hvert år efter sommerferien, både i Jylland og på Sjælland. Derudover har du året rundt mulighed for direkte indslusning eller merit-optag.

Vi inviterer et par gange årligt til en gratis introduktionsdag, hvor du får mulighed for virkelig at mærke stedets værdier, faglighed, teoretiske grundlag og høre om den spændende rejse, du begiver dig ud på, hvis du vælger at starte på uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut. 

Holdstart Jylland 2018 eller 2019?

Kom til spændende introdag og vær klar til næste holdstart 12. sept. 2019. Vil du igang allerede nu, har du mulighed for indslusning på 1. årgang. Ring i givet fald til Lene ince på 28450045 for at høre om dine muligheder

Intro-dag Jylland:
29. januar 9.30-15.00

Holdstart Sjælland august 2019

Vil du starte på uddannelsen 15. august 2019, er det nu, du kan tilmelde dig den gratis introdag.  Hvis du ikke kan vente så længe, har du mulighed for, at blive sluset ind på 1. årgang. Ring i givet fald til Lene ince på 28450045.

Intro-dag Sjælland:
9. februar kl. 9.30-15.00

Meritpladser Jylland & Sjælland 2018/19

Hvis du allerede har en del af en psykoterapeutuddannelse, kan du få meritadgang og blive sluset ind på netop den årgang, der matcher dig, og med hensyntagen til dit samlede sunde fundament som færdig psykoterapeut.

Kontakt Lene Ince for en snak om dine muligheder.

Smuk og sjælsfyldt spirituel psykoterapeutuddannelse på Tobias-Skolen

Smuk & Sjælsfyldt psykoterapeutuddannelse

Intro-dagen byder på en intensiv præsentation af Tobias-Skolens værdier, fundament og faglighed. Vi vil fortælle dig om, hvordan vi arbejder med Krop, Sind og Sjæl i en smuk og levende sammenhæng udfra et jordnært, spirituelt menneskesyn. De effektive tilgange og metoder i terapien samt bevidstheden om, at netop relationen imellem terapeut og klient er en væsentlig, helende faktor i det terapeutiske forløb, er nogle af krumtapperne i uddannelsen. Læs om uddannelsens indhold her.

 

Din rejse - dine muligheder på spirituel psykoterpeutuddannelse

Din rejse - dine muligheder

Vi fortæller om, hvad psykoterapeutuddannelsen på Tobais Skolen helt præcist rummer af antal undervisningstimer/dage, supervision, egenterapi, klienterfaring samt om undervisernes baggrund og virke. Vi har opstillet 9 punkter, som vi mener er essentielle, at få klarhed over. Dem kan du læse om her. 

Vi vil også gerne give dig et indblik i de muligheder, du har, når du har gennemført det 4-årige forløb og står med dit uddannelsesbevis i hånden og kan kalde dig Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut. Du kan finde inspiration her.

 

Psykoterapeutuddannelse København og Århus - Gratis introduktionsdag.

Tilmeld dig Intro-dagen

Ved at deltage på Intro-dagen får du også rig mulighed for at reflektere og få stillet de spørgsmål, du har brug for at få klarhed over inden en eventuel start på uddannelsen. Samtidig vil en dag på Tobias-Skolen give dig en ret god "hjerte- eller mavefornemmelse" for, om du er klar til en psykoterapeutuddannelse og om uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut er den rette for dig. 

 

HAR DU SPØRGSMÅL INDEN MØDET?

Kontakt Skoleleder Lene Ince