Mission & Idegrundlag

Verdens bedste job

Ledere & Undervisere

Anbefalinger fra elever

Her på siden fortæller tidligere og nuværende studerende, om deres fantastiske rejse på udannelsen til psykoterapeut på Tobias-Skolen. 

ERIK
TAMS

Superhøjt fagligt niveau...

Da jeg mødte Lene og Tobias-Skolen på et af skolens smukke uddannelsessteder, var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde fundet det jeg søgte efter i en psykoterapeutisk uddannelse. 

Læs mere...

CHARLOTTE ØSTERBÆK

En vækstfyldt kulisse

Tobiasskolen har været et smukt valg, en vækstfyldt ”kulisse” fyldt med muligheder og mening. Det blev her, jeg tilbragte fire meget vigtige år, her jeg udviklede mig personligt og fagligt.

Læs mere...

DORTE LIIV PEDERSEN

Her er der hjerterum...

Jeg valgte Tobias-Skolens uddannelse fordi der er mere hjerterum, end de andre steder jeg havde været til infomøde. Stedet talte til mit hjerte, og det føltes 100% rigtigt. 

Læs mere...

ANNE-VIBEKE PEDERSEN

Accept & nærvær...

På trods af, at jeg i rigtig mange år har bevæget mig i terapeutiske og spirituelle miljøer, har jeg ikke mødt noget andet sted, som emmer af accept og nærvær som Tobias-Skolen.

Læs mere...

CHRISTINA
EJBY

Et lys i mørket, at blive set

Vil bare fortælle dig, at du blev mit lys i mørket. Dengang for flere år siden, jeg kom til dig første gang, blev jeg mødt og rummet og set på en måde, jeg ikke var blevet før.

Læs mere...

MAIBRITT LILLETHORUP

Turen går til friheden...

Jeg ser min uddannelse på Tobias-Skolen som en smuk rejse, både fagligt og personligt. Rejsemålet for min personlige rejse de første 2 år har været: "Turen går til hjertet.

Læs mere...

HANNE KIRKEGAARD

Smerten ikke er i vejen...

Jeg har været i terapi ved Lene Ince i et lille års tid.
Fra den første dag jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig mødt med varme og stor hjertekontakt. Mit forløb har været berigende. 

Læs mere...

REGITZE
SONNE

Stor ro både ude & inde...

Det, der mærkes meget tydeligt, når man kommer på kursus hos Lene Ince på, er den store ro, der er både ude og inde. Det er sjældent i vores samfund og vederkvægende for sjælen.

Læs mere...

Lene Ince

"Selvom det er yderst vigtigt at have en alsidig og effektiv værktøjskasse som psykoterapeut, ja så viser mere end 1000 evidensbaserede undersøgelser, at det er relationen imellem terapeut og klient, der får direkte betydning for udfaldet og dermed for klientens resultat af terapien. Der kan ligefrem måles på, kvaliteten af "mødet" inden for de første par sessioner, og derudfra kan man forudsige udfaldet af terapiforløbet. På tværs af alle mulige metoder, er det altså klientens følelse af at blive mødt og forstået på et dybt plan samt terapeutens evne til at arbejde direkte med relationen, der får betydning.

Som klienten her, og mange andre som hende fortæller, er det ikke usædvanligt at gå fra en psykolog eller en terapeut uden følelsen af rigtigt at have fået hjælp! Det er trist at skrive, og særligt fordi man ved så meget om, hvad det egentlig er, der skal til. Hvis ikke man som klient ret hurtigt mærker et stærkt og ægte menneskeligt møde samtidig med to stærke engagerede og fagligt kompetente arme, der for en stund kan hjælpe til at løfte, vende og dreje problematikkerne - hjælpe til at genvinde håb, der hvor det måtte være slukket - måske efter flere forsøg på at modtage hjælp, ja så er det altså at "limen" i den terapeutiske relation mangler. 

På Tobias-Skolen, er netop relationen - på lige fod med andre aspekter - en fast følgesvend op igennem uddannelsen; Den terapeutiske relation, sammenhængen mellem Krop, Sind & Sjæl samt det integrative aspekt, der giver den færdige psykoterapeut en bred nok menneskeforståelse og en effektiv og alsidig værktøjskasse der kan møde næsten enhver klient uanset dennes problematik, udgør grundlaget for denne spændende uddannelse".

Gratis Intro-dag

Invitation til gratis introduktionsdag

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret