Hvad koster uddannelsen?

Nye hold i Jylland & på Sjælland

GRATIS INTRODUKTIONSDAG

Finansiering af Psykoterapeut-uddannelsen

Som udgangspunkt betaler de fleste selv for deres uddannelse, men da Tobias-Skolen vægter klienterfaringen højt, betyder det, at du ret tidligt i uddannelsesforløbet får mulighed for at opbygge dit klientgrundlag og skabe din egen praksis.

Du kan ikke få SU under din psykoterapeutuddannelse, til gengæld kan du arbejde alt det, du vil ved siden af og på den måde sikre din indtægt under studiet.

Du har derudover en række andre muligheder for at få din psykoterapeutuddannelse helt eller delvist betalt.

 • Bruttolønsordning - Psykoterapeut-uddannelse

  Du kan anvende den såkaldte bruttolønsordning til at finansiere din psykoterapeutuddannelse. Bruttolønsordning betyder, at du som lønmodtager accepterer en lønnedgang, mod i stedet at modtage et eller flere personalegoder - i dette tilfælde en psykoterapeutuddannelse.

  Du har ikke ret til en bruttolønsordning, omvendt har vi oplevet flere elever, der ved god og konstruktiv dialog med deres arbejdsgiver, har fået deres psykoterapeutuddannelse finansieret på denne måde

  Der er som udgangspunkt 6 betingelser, der skal være opfyldt før du kan få arbejdsgiver til at betale for din psykoterapeutuddannelse via bruttolønsordningen.

  Læs mere om bruttolønsordningen her

   

 • Arbejdsgiverbetalt psykoterapeut-uddannelse

  Der er flere arbejdsgivere, som vælger at betale for hele psykoterapeutuddannelsen, idet psykoterapi er blevet mere og mere anerkendt som et arbejdsredskab, der har sin berettigelse på lige fod med andre fagkurser.

  En psykoterapeutuddannelse er en personlig udvikling, der skærper dine sanser, empati og din intuition, så du eksempelvis nemmere kan medvirke til at forebygge stress eller mobning på en arbejdsplads, mægle i gruppesammenhænge eller bidrage aktivt til et bedre samarbejde i virksomhedens forskellige arbejdsgrupper.

  Andre arbejdsgivere vælger at give den tid, som du skal bruge på at læse og/eller deltage i uddannelsen og nogle igen betaler transport og andre omkostninger.

  Forbered din psykoterapeutuddannelse og hvad du vil bruge den til i arbejdssammenhæng og tag så en dialog med din arbejdsgiver.

  Læs mere om arbejdsgiverbetalt uddannelse her

   

 • Legater og fonde - Psykoterapeut-uddannelse

  Der findes et hav af legater og fonde, som du kan søge. Fælles for dem alle er, at du skal opfylde en række kriterier, der i nogle tilfælde er uddannelsesspecifikke og i andre mere personorienterede. Det kan være på formue- eller uddannelsesniveau . Din geografiske placering kan også have betydning.

  På nettet kan du få hjælp fra en række hjemmesider. Nogle kræver betaling andre er gratis. Du kan også gå på biblioteket og låne vejviser til legater og fonde fra forlaget Billesø & Baltzer. 

  Billesø & Baltzer står også bag hjemmesiden legatmidler.dk, som er en ret omfattende hjemmeside, hvor du kan søge og købe information om legater.

  Du kan også prøve legatbogen.dk, hvor du ligeledes kan søge og oprette en profil samt, mod et månedligt abbonnement, få adgang til andres succesfulde ansøgninger og anden hjælp.

  Tobias-Skolen samarbejder ikke formelt med nogen af ovenstående virksomheder, ligesom vi heller ikke kan påvirke en enkelt fonds beslutning om støtte. Du er imidlertid altid meget velkommen til at fortælle os din historie, hvis du selv har haft kontakt eller fået støtte.

  Søg efter andre legater og fonde her

Lene Ince

Kom til en af vore introdage og hør meget mere om uddannelsens indhold, struktur og hvad du eller måtte have brug for at vide mere om.

VERDENS BEDSTE LEVEBRØD

Få et hurtigt overblik over modulernes temaer

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret