En solid, terapeutisk uddannelse

Nye hold i Jylland & på Sjælland

Tobias-Skolens studiehåndbog

Metode & teori i uddannelsen

En dyb forståelse for samspillet mellem Krop, Sind & Sjæl danner fundamentet for uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut.

En solid, terapeutisk uddannelse, hvor selve terapiformen bygger på et sundt, spirituelt livssyn og integrerer brugen af psykoterapi, kropsterapi, energiarbejde, familieopstillinger, integrativ traumeterapi og guidninger til en samlet terapiform, der er særdeles rummelig, kraftfuld og effektiv.

SPIRITUEL INTEGRATIV KROPS- OG PSYKOTERAPI

Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapi sigter mod kropslig og energetisk balance, frigørelse fra sindets fængsler/psykiske blokeringer samt sjælelig udfoldelse. Det betyder, at terapeuten er i stand til at tage udgangspunkt i netop den problematik, som klienten kommer med.

Uanset om den har et kropsligt, psykisk eller åndeligt udtryk, har vi som Spirituelle Integrative Krops- & Psykoterapeuter mulighed for at møde problematikken, på det plan og med de værktøjer, der giver den dybeste forløsning.

Samtidig er Tobias-Skolens gennemgående fokus, rettet mod klientens dybeste essens, for at hjælpe ham/hende helt derind, hvorfra han eller hun med klarhed og personlig kraft kan navigere på sin livsvej.

GRUNDTANKEN I PSYKOTERAPEUTUDDANNELSEN

En helt unik 4- årig uddannelse til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut. For dig der ønsker at kunne arbejde med alle lag af mennesket og med en stærk vifte af terapeutiske tilgange for både krop, energisystem, psyke og sjæl!

"Fundamentet i uddannelsen er en dyb forståelse af samspillet mellem Krop, Sind & Sjæl. Skolens tilgang til arbejdet med det hele menneske udspringer dels af min egen godt 30 år lange læreproces med tusindvis af klientsessioner, undervisnings- og supervisions-opgaver, samt mere end 12 års uddannelse inden for krops- og psykoterapi"

Lene ince - Skoleleder

Læs mere...

TERAPEUTISKE VÆRKTØJER OG METODER

Som færdiguddannet psykoterapeut fra Tobias-Skolen, kommer du til at mestre en vifte af uundværlige værktøjer og terapeutiske metoder. 

Uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut har fokus på evnen til at rumme og arbejde med det hele menneske. Dette gælder den dybe forståelse af, hvordan mennesker hænger sammen i krop, psyke og sjæl, men i særdeleshed også evnen til, med forskellige terapeutiske metoder at arbejde med disse lag. 

Særligt den nyeste forskning indenfor traumeterapi fastslår, at man må have en bred pallette af metoder, hvis man skal nå alle klienter.

INTENS, TERAPEUTISK UDDANNELSE

Tobias-Skolens psykoterapeutuddannelse, er en intens og dybt funderet holistisk, krops- & psykoterapeutisk uddannelse. Dels på grund af de dybe personlige processer, du kommer igennem, skærpelsen af dit eget sanseapperat; evnen til at sanse og vide, hvem det er du sanser (eget stof eller klientens), og ikke mindst skarpheden i, hvordan du kan bruge det som del af terapien. Det relationelle felt, imellem terapeut og klient er nøglen til et frugtbart forløb for klienten - dette har forskning efterhånden slået fast.

Dernæst er uddannelsen spækket med spændende terapeutiske teorier, forståelsesrammer, praktisk erfaring, træning og supervision.

Den gruppedynamiske rejse, som du foretager med dit hold, skærper din evne til sund og klar kommunikation, til at stå i svære relationelle dynamikker og derigennem til at bearbejde egne relationelle forsvar og mønstre.

Både den personlige, den faglige og den gruppedynamiske rejse, gør dig i sin helhed, til en velfunderet stærk og favnende terapeut.

GRATIS INTRODAG

Bliv sikker i dit valg! Kom til gratis introdag og hør alt om uddanelsens struktur og indhold, mærk stemningen og oplev vores skønne omgivelser inde som ude.

Download Brochure & Studie-håndbog

Find et hyggeligt sted, hvor du kan sidde i ro og mag og læse mere om hele psykoterapeutuddannelsen, når det passer dig.

Find din terapeut

Har du brug for et stærkt terapeutisk forløb, kan du her finde en færdiguddannet terapeut eller en studerende fra skolen, der tilbyder terapi i dit område.

Anemone Sommer

Længes du efter at leve DIT liv ud fra DIN kerne? Alle har ret til et godt liv :-) Jeg give...

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret